O nas

Beseda urednice

Portal mlad.si, ki že štiri leta nosi informacijsko in komunikacijsko vlogo v mladinskem sektorju, doživlja svojo prvo prenovo.

Pobuda za prenovo je prišla s strani mladih, aktivnih v mladinskem sektorju in organizacij sektorja. Prenove smo se lotili zavzeto, k temu sta s priporočili pripomogla programski odbor in odzivi sodelujočih organizacij na izvedeno anketo. Brez vaše besedne pestrosti in raznolikosti portala ne bi bilo in pomembno je, da so mladinski delavci in voditelji ter vsa zainteresirana javnost seznanjeni, kaj se dogaja na mladinskem polju od Prekmurja do Primorja, v EU in v drugih državah po svetu.

Vsakodnevno ustvarjanje portala zahteva razmislek in ažurnost. Ker želimo biti boljši in z vami ustvarjati bolj pester portal, smo ga za vas prenovili, hkrati pa vas vabimo k sodelovanju in informiranju vaših prijateljev, sodelavcev in sovrstnikov.Pri tem se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nehotne in neprijetne napake. Objave bomo vseeno še naprej sproti beležili in jih mesečno zbirali v e-biltenu.

Veselimo se skupnega ustvarjanja mladinske besede in sporočil.

Maja Hostnik

Avtorji