S Kariernim taborom do poklica S Kariernim taborom do poklica prihodnosti

09 Avg2018
725

24.08.2018 do 26.08.2018

LJUBLJANA – Kaj storiti, če te vleče v naravoslovje, resnično dober pa si v družboslovju? Kaj storiti, če nihaš med dvema zelo podobnima opcijama? V kolikšni meri izbira študija dejansko določa tvoje dejansko delo v prihodnosti?

V najstniških letih smo vsi soočeni z odločitvijo, ki se zdi velika in usodna in lahko določi preostanek našega življenja. Od naše izobrazbe je namreč odvisna služba, ki jo bomo imeli – vendar se je včasih zelo težko odločiti med različnimi možnostmi, ko a jih je na voljo tako veliko.
Za vse tiste dijake med 15. in 18. letom, ki nihate med različnimi možnostmi, je Zavod Nefiks med 24. in 26. 8. v Dijaškem domu Bežigrad pripravil Karierni tabor. Na njem boste v družbi vrstnikov, ki se soočajo z enakimi vprašanji kakor vi, izvedeli več o različnih študijskih programih, možnostih izmenjav v tujini, poklicih prihodnosti, kompetencah prihodnosti, študentskem načinu živjenja in učenja ter načinih, kako učinkovito prepričati delodajalca na zaposlitvenem razgovoru. Gostje bodo delili dragocene informacije in izkušnje z različnih kariernih področij.

Prispevek za udeležbo je 30€; cena pokriva tako bivanje kot tudi prehrano in vsebinski del programa.

Več informacij TUKAJ.
Vabljeni – prijave se zbirajo do zapolnitve prostih mest na: nataša.progar@nefiks.si!

Vir: Zavod Nefiks

Vir slike: Unsplash

Dogodek

Dne: 24.08.2018
do: 26.08.2018

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Izpostavljeno

Sorodni članki

Avtorji