IRDO zaključuje projekt Model M Slovenija z »M-SKILLZ BOOT CAMP« ZA MLADE IN TRAIN THE TRAINER USPOSABLJANJEM, priključil se je tudi konferenci Mladimo prihodnost

22 Avg2018
702

Mencingerjeva 7, Ljubljana 25.08.2018 ob 9:30

SLOVENIJA – Projekt Model M Slovenija se prehitro, a zelo uspešno bliža koncu. Do sedaj je zaposlitev našlo že več kot 50 mladih, ki so se od januarja 2017 do junija 2018 udeležili vsaj enega izmed sedmih regijskih usposabljanj Model M Slovenija. Zelo smo veseli za vse udeležence, s katerimi smo preživeli nekaj lepih skupnih dni v Celju, Ljubljani, Murski Soboti, Kopru, Novem mestu, Kranju in Novi Gorici in jim pomagali do zaposlitve. Bilo je nepozabno!

Ta vikend vas vabimo še predzadnje poletno dejanje, ki bo polno druženja, pripovedovanja zgodb, pridobivanja novih znanj in veščin, potrdil in certifikatov. Dobimo se v Ljubljani, 25. avgusta 2018 ob 9.30 na Mencingerjevi 7 (prostori Inštituta za sistemske postavitve), kjer bomo imeli predavanja do nedelje, 26. avgusta do 16. ure. Udeležba je brezplačna, število prijav je omejeno.

Vključite se lahko samo tisti mladi, ki ste doslej že sodelovali v projektu Model M Slovenija v katerikoli od sedmih slovenskih regiji.

V prilogi najete dva programa usposabljanja, ki bosta potekala hkrati, delno skupaj, delno v ločenih prostorih ali na terenu. Preberite si priloženi program za:

– Mlade, ki še niste zaposleni, ste dijaki ali študentje – vas vabimo na »M-SKILLZ BOOT CAMP« ZA MLADE

– Dosedanje moderatorje v projektu, predstavnike partnerskih organizacij in že zaposlene, pa tudi brezposelne mlade, ki bi želeli postati moderatorji našega Model M Slovenija – vas vabimo na TRAIN THE TRAINER program usposabljanja.

Prijavnica na usposabljanja TT in BOOT CAMP v3

Zakaj se udeležiti srečanja?

– Preživeli boste 2 nepozabna dneva, polna dogodivščin in novih izkustvenih znanj

– Obogatili boste svoj socialni kapital in veščine

– Dobili boste vpogled v stanje na trgu dela in pasti pri zaposlovanju

– Spoznali boste, da sta šport in kultura tudi lahko posel

– Naučili se boste novih metod skupinskega in individualnega dela

– Pridobili boste potrdila oz. certifikate, s katerimi boste bolje zaposljivi na trgu, ali pa v prihodnje lahko izvajali programe usposabljanja kot nadgradnjo projekta Model M Slovenija

 Udeleženci »M-SKILLZ BOOT CAMP« ZA MLADE, prosimo, izpolnite priloženo prijavnico. Prijavnico pošljete na naslov: info@irdo.si, najkasneje do 22.8.2018.

Zadnje dejanje projekta Model M Slovenija bo potekalo v okviru konference mladih z naslovom »Mladimo prihodnost«. Združene mladinske organizacije jo organiziramo 13. septembra 2018 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, udeležil pa se je bo tudi najvišji politični predstavnik Evropske komisije, evropski komisar za izobraževanje, kulturo, mlade in šport Tibor Navracsics. Več informacij o konferenci najdete na naslovu http://mladimoprihodnost.si/

Vir in foto: IRDO

 

Dogodek

Dne: 25.08.2018 9:30 ob 9:30
Kraj: Mencingerjeva 7, Ljubljana

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Izpostavljeno

Sorodni članki

Avtorji