Heroji na Pomurskem Poletni festival v Veliki Polani

02 Avg2018
1,240

VELIKA POLANA – Preteklo soboto smo heroji izvajali preventivne aktivnosti v Prekmurju na Pomurskem poletnem festivalu.

Da je med nami veliko herojev v pižamah, smo zagotovo potrdili prav v Veliki Polani, kjer smo bili ta vikend, 28.7.2018. Mnogo skrbnih staršev je namreč na festival pripeljalo svoje otroke in po njih tudi prišlo, ko se je koncert zaključil. Menimo, da je to vredno pohvale! Tudi mi smo varno in brezplačno prepeljali mlade na festival in z njega, z dvema voziloma in kombijem Toyota.

Skozi celotno noč so naši mladi aktivisti izvajali alkoteste ter osveščali mlade glede nevarnosti vožnje pod vplivom alkohola. Na našem promocijskem pultu so lahko obiskovalci našli različne pripomočke s preventivnimi sporočili ter se seznanili s tem, da se lahko prijetno zabava tudi brez alkohola. Veseli smo, da je kar dosti mladih napihalo 0,0! Pomurski festival so obiskali tudi tujci, ki so bili navdušeni nad našo preventivo in so aktivnosti zelo podprli.

Verjamemo, da smo se z našimi aktivnostmi približali mladim in jih vsaj nekaj pripeljali do spoznanja, da se lahko zabavamo na različne načine, ki ne vključujejo alkohola ter da bodo na prihodnjih takšnih dogodkih organizatorji sledili našemu zgledu in poskrbeli za organiziran prevoz mladih na/z zabave.

 

 Vir in foto: Zavod Vozim

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Lokalno Nacionalno Novice

Sorodni članki

Avtorji