Biti mlad je zakon 2018

29 Avg2018
937

LJUBLJANAMladi zmaji Bežigrad Mladinc tudi letos organiziramo poulični festival Biti mlad je zakon, ki bo že tradicionalno, ob zaključku najdaljših šolskih počitnic v četrtek 30. in petek, 31. 8. med 14h in 19h na igrišču med Trebinjsko in Puhovo ulico v naselju BS-3.

Tudi letos smo poskrbeli za pestro dogajanje; imeli bomo ustvarjalne delavnice, športne aktivnosti, različne igre, chill out kotiček, predstavile pa se bodo tudi organizacije in posamezniki, ki ponujajo zanimive aktivnosti, v katere se mladi lahko vključujejo.

Med drugim se nam bo tako predstavil gospod, ki peče kruh z drožmi, imeli bomo virtualni sprehod po Ljubljani, igrali najbolj magične karte Magic the Gathering, se učili capoeiro, nadciklirali stare majice, si barvali obraz, preizkušali igranje različnih inštrumentov, podarjali knjige, kotalkali, igrali košarko in nogomet, športali, kartali, plesali in se krepčali z različnimi domačimi dobrotami za katere bosta poskrbela Mladinc in Janez dela, ob zvokih mladih talentiranih glasbenikov.

Z nami bodo: : Mladinski center Ulca, Mladinski center BOB, Kartologi, Sprememba.si, Ini dizajn, Ulični zmaji, Ljubljana pride, Dnevni center aktivnosti za starejše, Šola za nastopanje Bast, Bitjastovzorčasti svet Laure Ličar, Joga mali Ganeša, Cirkokrog, Z igro v šport, Roler derby Ljubljana, Knjižnica reči, Zavod Voluntariat, Muzikaviva, Živahen smeh na vseh poteh, Gumb Odpadožer, Igroteka, Javni holding Ljubljana, Capoeira Slovenija in še mnogi drugi.

Za več informacij o programu in sodelujočih si lahko prebereš na FB dogodku.

Vir in foto. Javni zavod Mladi zmaji

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Izpostavljeno

Sorodni članki

Avtorji