18. odbojka na mivki Mlade Slovenije

20 Jul2018
1,383

OBALA – Druga sobota v juliju, kot je to že v navadi pri Mladi Sloveniji, je bila posvečena odbojkarjenju, ležanju na plaži in druženju s prijetnimi ljudmi na prelepi slovenski obali. Zbrali smo se ob 11:00 in prijavili ekipe za odbojko. Letos se jih je nabralo več kot 16 (nekatere so bile sicer tako pozne pri prijavi, da jih organizatorji niso mogli sprejeti 🙁 ). Letos je turnir odbojke na mivki sodil odličen sodnik Damjan, ki ni popuščal in, kot je večkrat ponovil komentator igre Matej Hrast, ni sprejemal podkupnine 🙂

Na odbojki na mivki so se nam letos pridružili kolegi iz Nove Generacije – podmladka SLS, ki so pogumno sestavili svojo ekipo, poslanec NSi v državnem zboru in bivši član IO MSi Aleksander Reberšek in pa tudi evropski poslanec Lojze Peterle, ki se je tudi pomeril pri igranju odbojke na mivki – in to je tudi odlično opravil!

Organizatorji so nam letos privoščili za kosilo čevapčiče 😛 in morje je bilo ravno prav slano. Vse ekipe so se zavzeto borile. Ampak na koncu je lahko samo en zmagovalec. Letos so ubranili naslov prvaka odbojke na mivki ekipa Spike, drugo mesto so prevzeli Gorenjci in ekipa Hubabuba, tretje mesto pa Štajerci (v navezi z Dolenjko in Primorko) z ekipo Mikolič. Vsem iskreno čestitamo!

Za več utrinkov iz odbojke na mivki si poglej spodnjo fotogalerijo – saj veš, slika pove več kot …

Vir in foto: Mlada Slovenija

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Nacionalno Novice

Sorodni članki

Avtorji