Skupaj v leto 2017! Voščilo uredništva portala mlad.si

29 Dec2016
1,943

SLOVENIJA – Za nami je pestro leto 2016 in z veseljem poudarjamo, da tudi najbolj uspešno leto za portal mlad.si. Ponosni smo na to, da smo uspeli močno dvigniti tako število ogledov prispevkov, kot število prispevkov, ki jih v objavo pošiljajo organizacije; tudi število organizacij je višje.

Uredništvo mlad.si  je organizacijam skozi celotno leto 2016 nudilo podporo s svežimi novicami, interaktivnimi reportažami, intervjuji in dnevnim objavljanjem aktualnih vsebin, hkrati pa mlade na relevanten način informiralo o področjih, ki jih zadevajo.

V letu 2017 bomo na portalu mlad.si nadaljevali s predstavitvijo nacionalnih organizacij v mladinskem sektorju, mesečnimi temami, uvodnimi mesečnimi nagovori, itd., hkrati pa skozi celotno leto aktivno bogatili svoj program in strukturo objav.

Zahvaljujemo se vam za uspešno sodelovanje in vse vaše vsebinske prispevke, s katerimi ste prispevali k razvoju našega portala. Verjamemo, da ste tudi sami prepoznali dodano vrednost komuniciranja preko našega portala, zato vas vabimo, da se nam v še večji meri, pridružite tudi v letu 2017.

Naj bo leto 2017 kreativno, idejno, drugačno, zabavno, izkoristimo ga in soustvarjajmo skupaj – SREČNO!

Veselimo se prihodnjega sodelovanja z vami, skupaj v leto 2017!

Vir in foto: uredništvo mlad.si

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji