300 KOSMATIH Dobrodelni projekt Mladinskega Centra Krško.

31 Dec2016
1,969

KRŠKO – Mladi, zaposleni v Mladinskem centru Krško, so se letos odločili za dobrodelni projekt z naslovom 300 Kosmatih. Glavni namen akcije je bil zbrati hrano in različne pripomočke za živali iz Zavetišča Brežice.

300ko

Najprej smo v zavetišču organizirali profesionalno fotografiranje zavetiških živali in z veseljem lahko povemo, da je bilo kar nekaj fotografiranih živali že posvojenih. Naslednji korak pa je bil izvedba dobrodelnega fotografiranja živali z lastniki v Mladinskem Centru Krško. Na fotografiranju se je zbralo veliko psov in muc. Z donacijami ponosnih lastnikov smo lahko nakupili kar nekaj kilogramov pasje in mačje hrane, povodcev in transportni boks za Zavetišče Brežice.

Ker se je zgodba dotaknila njhovih src, so se v MC Krško odločili, da denar namenjen za poslovna darila, prav tako podarimo zavetišču. Poslovnim partnerjem pa so podarili prazne platnene vrečke, ki so jih sami oblikovali in potiskali. “Upamo, da smo s tem vsaj malo pripomogli in da bodo vse živali kmalu našle svoj dom,” pravijo.

Vir in foto: MC Krško, Maša Mlakar, Admir Bajrović, Katja Glas

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Lokalno Novice

Sorodni članki

Avtorji