Več znanja za več turizma Razpis 16. mednarodni festival

06 Sep2018
2,152

SLOVENIJA – Turistična zveza Slovenije vabi skupine mladih k sodelovanju na 16. mednarodnem festivalu Več znanja za več turizma na temo TURISTIČNI SPOMINEK MOJEGA KRAJA.

 Turistični spominki so že od nekdaj spremljevalci turizma, njihov nabor pa pomembno dopolnilo turistične ponudbe. Predstavljajo deželo ter vzbujajo spomine in občutke. Njihova zamisel se je porodila iz motivov bogate slovenske naravne, kulturne, tehniške, kulinarične in druge dediščine.

Pri današnjem načinu življenja narašča pomen aktivnega preživljanja prostega časa in počitnic, ki v veliki meri sovpada z obiskovanjem in odkrivanjem novih dežel, ljudi in navezovanje stikov ter spoznavanje njihovega življenja in običajev.

Da nam ta spoznanja ostanejo blizu oz. v spominu, odnesemo s seboj spominke, saj le tako ostanejo spomini bolj živi.

 Vabimo vas, da letos v sklopu teme TURISTIČNI SPOMINEK MOJEGA KRAJA predstavite lokalno turistično ponudbo, ki ima za končni turistični produkt oblikovanje in izdelavo spominka, ki ga želite podariti/prodati domačemu ali tujemu gostu. Ob oblikovanju in izdelavi spominka razmišljajte tudi o ekološki izdelavi embalaže, uporabi lokalnih surovin, privlačnem dizajnu, povezavi z lokalnim okoljem, zgodbi spominka, možnosti transporta itd.

Sodelovanje na festivalu vključuje pisno predstavitev turističnega proizvoda – naloge, izdelavo promocijskega spota in predstavitev na sejmu NATOUR Alpe-Adria.

Rok za oddajo pisne predstavitve – naloge je 11. januar 2019.

Več

Vir in foto: Turistična zveza Slovenije

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Izpostavljeno

Sorodni članki

Avtorji