Festeelval

06 Sep2018
2,118

Trg na stari Savi na Jesenicah 07.09.2018 do 09.09.2018

JESENICE – Tudi letos za vas med 7. in 9. septembrom prirejamo tradicionalni FESTEELVAL s pestrim programom za vse okuse! Enkrat na leto glavni organizatorji, Klub Jeseniških študentov in Mladinski svet Jesenice, skupaj povežejo še Mladinski center Jesenice, Gornjesavski muzej Jesenice in Gledališče Toneta Čufarja Jesenice v nepozabno jesensko dogajanje v mestu.

Petkov večer bo tradicionalno HIP HOP-erski. S pričetkom ob 17. uri z različnimi HIP HOP DELAVNICAMI. Lahko se udeležite:

– Graffity delavnice z TimZilda TrainStation SubArt,

– Dj delavnice z Dj K’POW DJ Telovadnica,

– Brekin’ / Breakdance Delavnice z Bboy Vision GOR ali

– MC Delavnice z Doša Datura.

Ob 20. uri sledi pravi HIP HOP SHOW by Motoric Movement. Sveži Slovenski Hip Hop Artisti bodo skozi plesno glasbeni nastop predstavili, možnosti raziskovanja, ter sproščanja kreative, ki jo ponuja Hip Hop veriga. Zajet bo kolaž MC-ja, pevke, ter plesalcev na inštrumente Dj-a, bobnarja, in basista.

Ob 21. uri: SPOPAD RIM – MC CONTEST s sodniki: KLEMEN KLEMEN, CHORCHYP,  in DOŠA. Freeestyle Battle bo potekal po sistemu KNOCKOUT! DJ K’POW pa bo na na enki in dvojki.

Sobotno dogajanje začenjamo že zjutraj z OTROŠKIM PROGRAMOM – PRAVLJIČNA DEŽELA ob 9.30 z Mladinskim centrom Jesenice in ekipo Klovna Jaka, ki bodo poskrbeli, da vam nikakor ne bo dolgčas. Zabavali se boste v družbi Pike Nogavičke in čarodeja. Otroci se boste lahko igrali na veliki napihljivi ladji in ogromnih kockah. Naši čarobni vili bosta poskrbeli za pravljično poslikavo vaših obrazkov. Udeležili se boste lahko tudi eko delavnic in v sodelovanju s podjetjem Jeko, d. o. o. ustvarjali eko izdelke…vse to pod nadzorom in animacijo naših pravljičnih prostovoljcev.

Zvečer bomo pozibavali v ritmih SOBOTNEGA JAMA z  ZMELKOOW, SAMUEL BLUES in GLASBENO MINEŠTRO s pričetkom ob 21.uri. Svojimi glasbenimi ritmi nam bodo omogočili prijeten sobotni večer.

V nedeljo ob 17h bo v cerkvi na Stari Savi GLEDALIŠKA PRODUKCIJA: Gibalna poezija – Celofan, na zadnji dogodek pa se boste lahko pripeljali kar za avtomobilom, saj zaključujemo z DRIVE-IN KINOM ob 20.30 na parkirišču za Gledališčem Toneta Čufarja, kjer si boste lahko ogledali filmsko klasiko Casablanca.

Vir: Zavod za šport Jesenice – Mladinski center Jesenice

Foto: Mladinski svet Jesenice

Dogodek

Dne: 07.09.2018
do: 09.09.2018
Kraj: Trg na stari Savi na Jesenicah

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji