Prostovoljstvo odpira nove priložnosti Prostovoljstvo na Popotniškem združenju Slovenije

african-3387292
08 avg2018
162

SLOVENIJA – Prostovoljstvo ti daje možnost, da se v prostem času ukvarjaš stvarmi, ki te veselijo in tako ustvarjaš boljši svet. Zraven pa dobiš tudi veliko izkušenj in spoznaš nove prijatelje. Prostovoljci so pomemben del Popotniškega združenja Slovenije, njihovo število pa raste iz leta v leto.

Glavni cilj prostovoljstva je promocija trajnostnega turizma in mobilnosti med mladimi. Ponujamo ti možnost opravljanja številnih aktivnosti, ki se navezujejo na različne tematike, kot so trajnostni turizem, popotništvo, promocija in še veliko več. Pridruži se nam, če te veseli pisanje člankov o svojih potovanjih in drugih dogodivščinah. Postaneš lahko naš novinar in skupaj z nami ustvarjaš naš spletni časopis Globetrotter. Lahko pa postaneš naš fotograf in nam tudi pošlješ svoje fotografije iz celega sveta, ali pa jih ustvariš samo za nas, pri tem moreš paziti samo na to, da prikazujejo primerno tematiko, in da so lepo urejene ter pripravljanje na objavo. Če je tvoja ljubezen snemanje in urejanje filmov, bomo zelo veseli tvoji izdelkov. Spretnosti grafičnega oblikovanja pa lahko tvoje objave naredijo še lepše in še bolj informativne. Ponujamo ti tudi možnost promocije zgodbe naše organizacije na terenu, na raznih sejmih in prireditvah, ali pa kar preko socialnih omrežij, kjer je društvo zelo aktivno in bo tvoja naloga pisanje kratkih sporočil ob objavah in njihovo deljenje. V pisarni bomo zelo veseli tvoje pomoči pri raznih administrativnih delih.

Prostovoljstvo pri nas ti odpira veliko novih priložnosti. Lahko te pošljemo na dodatna izobraževanja, kjer še izpopolniš svoje talente. Svoje naloge opravljaš takrat, ko imaš čas, kar pomeni, da nisi pod pritiskom. Če te zanima, kaj si o prostovoljnemu delu mislijo nekateri izmed več kot 80 prostovoljcev, si poglej video, ki so ga posneli sami. Prostovoljstvo ti da možnost, da znanje iz izobraževalnih ustanov prineseš v prakso, tako da se nam kar pridruži.

Vir in foto: Popotniško združenje Slovenije

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Izpostavljeno

Sorodni članki

Avtorji