Podprite Popotniško združenje Slovenije

people-2589546
01 avg2018
149

SLOVENIJA – Vabimo te k podpori Slovenskega popotniškega združenja, saj nam tvoja podpora daje možnost, da izboljšamo svoje programe in ti tako lahko ponudimo še več popotniško obarvanih programov. Podpreš nas lahko na različne načine.

Veseli bomo, če postaneš naš član. Zraven članstva namreč dobiš tudi člansko izkaznico, ki ti ponuja veliko popustov tako v Sloveniji kot v tujini. V Avstraliji, na primer, vas čaka preko 700 popustov. Član lahko postaneš z nakupom članstva ali pa tako, da nam nameniš 0,5 % svoje dohodnine. Podpreš nas že s spanjem v katerem izmed naših več kot 4000 hostlov, ki se nahajajo v več kot 80 državah. Vsi HI hostli se morejo držati strogih kakovostnih standardov, zato te v njih čaka kakovosten spanec in prijetno ter navdihujoče druženje s sopotniki. Naj tu samo omenimo, da te z našo člansko izkaznico čaka 10 % popust na nastanitev v naših hostlih.

discount-1015443

Seveda smo pa prisotni tudi na spletu in tudi tam nas lahko podpreš. Imamo popolnoma novo spletno stran, kjer si lahko prebereš več o naših projektih ali pa rezerviraš hostel. Na spletni strani so objavljeni vsi naši popusti, pa tudi veliko idej za nove počitnice boš dobil. Ne pozabi prebrati tudi našega spletnega časopisa Globetrotter, ki ga ustvarjajo naši prostovoljci, ki objavljajo svoje potopise in potovalne nasvete, preizkušene na lastni koži. V časopisu pa se vedno najde tudi kakšen nov članski popust. Podpreš nas tudi s sledenjem prek socialnih omrežij. Imamo svoj Facebook in Twitter profil, kjer smo zelo aktivni. Objavljamo nove prispevke naših prostovoljcev, nove popuste, nagradne igre in natečaje, v katerih se res splača sodelovati. Veliko nam bo pomenilo deljenje objav, saj bo tako med ljudmi še bolj zaokrožilo naše pozitivno poslanstvo in naše misli.

Podpora nam daje možnost za nadaljnjo rast. Le s tvojo pomočjo bomo lahko še naprej izpopolnjevali svojo vizijo in se lotevali novih izzivov. Pomagal boš tudi k rasti slovenskega popotništva v trajnostni smeri in k promociji potovanj, ki pripomorejo k rasti lokalnega gospodarstva in s tem pomagajo lokalnemu prebivalstvu. Tvoja podpora je tudi podpora globalnemu izobraževanju mladih prek potovanj, ki jim bo pomagalo, da spremenijo svet.

Vir in foto: Popotniško združenje Slovenije

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji