Mladinski posvet o alkoholni politiki

info LJ
23 avg2018
353

SLOVENIJA – Zveza Alcohol Policy Youth Network (APYN) organizira mladinski posvet o alkoholni politiki, kjer bodo mladim omogočili, da izrazijo svoje mnenje in ga predajo odločevalcem. Dogodki bodo potekali v petih mestih po Sloveniji, tako da se ga lahko udeležijo tudi študentje, ki se čez poletje vračajo domov. S sodelovanjem na posvetu bodo lahko glasno izrazili svoje mnenje, hkrati pa se bodo po posvetu v dobri družbi lahko tudi sprostili na večerni pogostitvi!

Še nekaj informacij o samih dogodkih:

Cilj posvetov je oblikovati slovenski mladinski manifest o alkoholu, ki ga bo na podlagi vaših mnenj oblikovala komisija, sestavljena iz 10 mladih udeležencev posvetov. Manifest bomo predstavili slovenskim odločevalcem, oblikovalcem alkoholne politike in strokovnjakom ter na zaključnem bilateralnem srečanju projekta v Litvi, katerega naj bi se udeležili tudi predstavniki Evropske komisije.

Udeležba na posvetu, ki vključuje kavne odmore in večerno pogostitev, je BREZPLAČNA. Prijava na dogodek je zaradi organizacije prostora in hrane OBVEZNA.

Povezave do posameznih dogodkov lahko najdete spodaj, znotraj dogodka pa najdete tudi povezave do prijavnice. Za udeležbo na dogodku lahko sodelujoči pridobijo tudi potrdilo v oblikicetrifikata Youthpass, kar označijo v sami prijavnici na dogodek.

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Izoli

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Novi Gorici

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Mariboru

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Novem mestu 

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Ljubljani 

 Vir in foto: APYN

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Izpostavljeno

Sorodni članki

Avtorji