Festival Zmaj ‘ma mlade v Postojni

17 Avg2018
1,140

POSTOJNA – Letošnji avgust v Postojno prinaša že 22. izvedbo festivala Zmaj ‘ma mlade. Festival je kolaž različnih kulturnih dogodkov, ki jih združuje v festival namen organizatorja s kakovostnimi prireditvami izboljšati kulturno ponudbo mesta poleti.

Festivalske prireditve so v celoti brezplačne in se odvijajo na različnih prizoriščih v Postojni. Festival Zmaj ‘ma mlade ljubiteljsko in prostovoljno organizira kopica entuziastov, ki verjame, da bi bila Postojna brez Zmaja pusta in brez svoje prave poletne podobe. Prav to je gonilo v ustvarjanju ene največjih in najodmevnejših prireditev na postojnskem.

Letošnji program med drugim prinaša Tekmovanje v impro rapanju, Urbano orientacijo, Igrišče recikliranih objektov. Vsekakor pa so na programu tudi obvezni športni dogodki, gledališča in seveda koncerti. Letos bodo obiskovalci zadnji vikend pred začetkom šole v Postojni lahko v petek prisluhnili Počenim Škafom, Gustafom in Coloured Sweat, v soboto pa nastopajo Klemen Klemen, The Ufoslavians in hrvaški zasedbi Urban&4.

Celoten program festivala, ki ga organizira Mladinski center Postojna, si lahko ogledate na povezavi TUKAJ.

Vir in foto: Mladinski center Postojna

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Izpostavljeno Regijski dogodki

Sorodni članki

Avtorji