Društvo DZMP – aktivnosti za mlade v mesecu avgustu

film-512132_960_720
02 avg2018
167

NOVO MESTO- Društvo zaveznikov mehkega pristanka je v sodelovanju s svojimi partnerskimi organizacijami tudi v mesecu avgustu pripravilo dogodke in dejavnosti za otroke in mladino. K udeležbi vabimo predvsem vse mlade, ki jih zanimata medijska in filmska produkcija, ki znajo kritično razmišljati o raznih družbenih problematikah ter želijo biti aktivni državljani. V okviru naših dejavnosti si bodo nabirali nove veščine, znanje in izkušnje, ki so v današnjem vizualnem in z mediji nasičenem svetu ne le uporabne, ampak že kar nepogrešljive. Pri tem jim je na voljo tudi vsa oprema v prostorih društva DZMP v prvem nadstropju Mladinskega centra Krško.

Napovednik za avgust:

Od 31. julija do 8. avgusta pripravljamo v gozdičku pred Mladinskim centrom Krško projekcije kratkih filmov Luksuz produkcije. Vabljeni vsak dan med 21. in 23. uro.

Od 27. do 31. avgusta 2018 bomo v Mladinskem centru v Krškem organizirali mladinsko filmsko delavnico za mlade od desetega do osemnajstega leta starosti, kjer se bodo učili osnov filmskega jezika, ustvarjanja zgodbe in zgodborisa ter snemanja s kamero in video montaže. Prijave so obvezne na elektronski naslov luksuz.database@gmail.com.

Vir in foto: Društvo zaveznikov mehkega pristanka

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji