Postani član PZS Popotniško združenje Slovenije

man-731900
25 jul2018
373

SVET – Si že od nekdaj želiš potovati, a se ti zdi, da za potovanja nimaš dovolj denarja? Želiš prepotovati svet in se zraven še kaj naučiti? Za mladega popotnika, željnega znanja (torej tebe) imamo rešitev. Ponujamo ti članstvo v Popotniškem združenju Slovenije.

holiday-2880261

To članstvo ti lahko odpre zanimive možnosti. Tvoja potovanja postanejo enostavnejša in cenejša. Damo ti ideje, kako še izboljšati tvoje dogodivščine. Postani naš član in tvoja bo naša HI članska izkaznica. Lahko jo dobiš tudi brezplačno. Če v Sloveniji plačuješ dohodnino, lahko 0,5 % svoje dohodnine nameniš Popotniškemu združenju Slovenije, ki je nevladna organizacija. Če teh 0,5 % ne nameniš nobeni nevladni organizaciji bodo šli v državni proračun. Z našo člansko izkaznico dobiš 10 % popust v vseh HI hostlih po svetu, kar pomeni popust v več kot 4000 hostlih v več kot 80 državah. Veliko pa je tudi drugih popustov. Že v Sloveniji lahko s kartico dobiš popust na obisk Postojnske jame ali pa na skok s tandemom v Bovcu. Tudi v tujini te čaka veliko popustov – v Avstraliji lahko pridobiš več kot 700 popustov. Popusti so res raznovrstni, vse od popusta za obisk akvarija do popustov pri najemu avtomobila pri priznanih podjetjih, kot je Hertz.

bench-1853958

Člansko izkaznico pa lahko kupiš tudi preko nove spletne strani. S prijatelji lahko kupite tudi skupinsko izkaznico. In še super novica: plastično izkaznico je zamenjala elektronska, zato izkaznico dobiš kar preko elektronske pošte.

Vir in foto: Popotniško združenje Slovenije

 

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji