Poletni kino pod kozolcem V MC Šmartno ob Paki

BeFunky-photo_ABC
16 jul2018
308

Šmartno ob Paki 19.07.2018 ob 21.00

ŠMARTNO OB PAKI – Po izrazito nogometno obarvanem vikendu, ko smo tudi v Mladinskem centru Šmartno ob Paki glasno navijali za svoje favorite, bodo od zdaj na vrsti ne tako športni popoldnevi in večeri. Lahkotni in ležerni. Filmski in glasbeni.

Tako bomo v četrtek, 19. julija 2018, ob 21.00 vrteli drugi film iz serije poletni kino pod kozolcem. Četrtkov večer bo kot nalašč za zanimiv uvod v vikend, v katerem se veliko dopustnikov odpravlja iskat svoj najljubši košček plaže. V mističnem zavetju MC-jevega kozolca bomo dali (drugo) priložnost Rodriguezu, glasbeniku iz 70-ih. Ogledali si bomo dokumentarec Iskanje sugar mana (Searching for Sugar Man), ki prinaša neverjetno in ganljivo zgodbo neznanega glasbenika, ameriške rokovske ikone iz sedemdesetih, ki to nikoli ni bil. Gre za zgodbo o upanju, navdihu in univerzalni moči glasbe.

Z ogledom filmov na prostem v Mladinskem centru Šmartno ob Paki skrbimo ne samo za druženje in uživanje pred nekoliko večjim ekranom kot doma, ob tem ko v ozadju slišimo prijetno poletno sapico. Skušamo pokazati pozabljene zgodbe, podirati mite o suhoparnosti dokumentarnih filmov, prikazati, da nekatera današnja dejstva niso samoumevna. Želimo odpreti oči, dati idejo, navdušiti.

 

Vir in foto: Mladinski center Šmartno ob Paki

Dogodek

Dne: 19.07.2018 21.00 ob 21.00
Kraj: Šmartno ob Paki

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji