Marketinška-medijska poletna šola Energija plus in Montel Energetika.NET

Energetika-PoletnaSola-2017-121
27 jul2018
209

Ljubljana 25.09.2018 do 27.09.2018

LJUBLJANA- Mladi katerekoli smeri ali področja študija se lahko med 25. in 27. septembrom udeležijo poletne šole, ki jo organizirata Energija plus in medijska hiša Montel Energetika.NET v prostorih ABC pospeševalnika v Ljubljani. Udeleženci bodo dobili poglobljena znanja o komuniciranju, marketingu in novinarstvu v energetiki, zadnji dan šole pa se bodo brezplačno udeležili konference En.ekonomika & industrija 018 v ljubljanski Kristalni palači. Za najobetavnejše kandidate bo brezplačna celotna poletna šola, na katero se lahko zainteresirani sicer prijavijo do 17. septembra 2018.

Pri iskanju idej in reševanju energetskih izzivov so včasih bolj kot znanje pomembne iznajdljivost, vztrajnost, kreativnost, pripravljenost za učenje, samoiniciativnost in seveda energičnost. Zato Energija plus in Montel Energetika.NET za mlade vseh smeri in področij študija organizirata že tradicionalno marketinško-medijsko poletno šolo, ki bo letos v prostorih ABC pospeševalnika v Ljubljani.

V motivacijskem okolju ABC pospeševalnika se bodo udeleženci 25. in 26. septembra med 9:30 in 17:30 učili o komuniciranju, marketingu in novinarstvu v energetiki, 27. septembra pa se bodo lahko brezplačno udeležili konference En.ekonomika & industrija 018 v ljubljanski Kristalni palači. Po skupinah se bodo soočili tudi s konkretnimi izzivi, ki pestijo velike energetske družbe.

Organizatorja mlade vabita, da pošljejo svoj kreativen CV in motivacijsko pismo najkasneje do 17. septembra 2018 do polnoči na e-mail: urednica@energetika.net. Priložnost sodelovanja na poletni šoli bodo dobili tisti, ki bodo s prijavo izkazali največjo mero motiviranosti in želje za udeležbo. Ta jim bo lahko karierni skok v svet, kjer se prepletajo mediji, marketing in energetika, zagotovo pa jim bo odgovorila na vprašanje, ali lahko v danih temah najdejo svoje zadovoljstvo.

O izboru bodo prijavljeni obveščeni do 21. septembra 2018.

Podrobnejši program in več informacij so objavljeni na: www.energetika.net/en-dogodki. Organizator je za dodatna vprašanja na voljo tudi prek e-maila: urednica@energetika.net.

* Organizator si pridružuje pravico do spremembe programa.

 Kontakt za medije:
Alenka Žumbar Klopčič, Montel Energetika.NET
m: alenka.zumbar@energetika.net
t: 031 673 236

Vir: uredništvo mlad.si

 

Dogodek

Dne: 25.09.2018
do: 27.09.2018
Kraj: Ljubljana

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji