Delavnica LEGO v MC Šmartno ob Paki

02 Jul2018
361

ŠMARTNO OB PAKI – Po fantastičnem zaključku šolskega leta in prostem ponedeljku smo v torek, 26. junija, v Mladinskem centru Šmartno ob Paki, pričeli s počitniškimi aktivnostmi za otroke in mlade.

Prva v vrsti je bila delavnica LEGO robotike, ki so jo v dvorani Marof Mladinskega centra izvedli Mali ustvarjalci. Mladi navdušenci nad robotiko in LEGO kockami so ponovno zasedli vsa prosta mesta. Na delavnici so razvijali motoriko, spoznali osnove robotike, z delom v paru krepili timskega duha, predvsem pa so se odlično zabavali. Pod vodstvom mladih animatorjev so sestavili krokodila, ki je s pomočjo programiranja odpiral svoja velika usta, vrteče se ptičke, leva, ki se je ulegel in zopet vstal ter – času primerno – vratarja, ki je skušal ubraniti gol.

Tako je minilo prvo počitniško dopoldne v Mladinskem centru, v naslednjem tednu za otroke in mlade pripravljamo še zanimive ustvarjalne delavnice, športne aktivnosti in kino na prostem. Glede na veselje otrok in precejšnje zanimanje pa se bodo Mladi ustvarjalci z LEGO delavnico k nam še vrnili.

 

 

 

Vir in foto: Mladinski center Šmartno ob Paki

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji