Vabilo na posvet Rastimo skupaj 2018

14 Jun2018
1,925

Ljudska univerza Ajdovščina, Stritarjeva 1a, 5270 Ajdovščina (velika dvorana v pritličju) 20.06.2018 ob 10:00

SLOVENIJAMladinski svet Slovenije na pobudo Urada RS za mladino v letu 2018 že četrto leto zapored izvaja projekt Rastimo skupaj, ki je v namenjen razvoju lokalnih mladinskih politik in mladinskega dela na lokalni ravni. V letošnjem letu se posvečamo tematiki stanovanjske problematike za mlade. S tem namenom smo s partnerji Inštitutom za mladinsko politiko in Društvom Pina poiskali primere dobrih praks reševanja stanovanjske problematike za mlade, ki se izvajajo v občinah po Sloveniji.

č

Vabimo vas, da se udeležite predstavitve primerov dobrih praks in razprave s področja reševanja stanovanjske problematike za mlade, ki bo v sredo, 20. junija 2018, od 10. do 13. ure v prostorih Ljudske univerze Ajdovščina, Stritarjeva 1a, 5270 Ajdovščina (velika dvorana v pritličju).

Svoje ukrepe s področja reševanja stanovanjske problematike za mlade vam bodo predstavile:

– Občina Ajdovščina,

– Občina Hrpelje-Kozina,

– Nepremičnine Celje,

– Mestna občina Novo mesto,

– Mestna občina Ljubljana.

Na dogodku bodo občine na pregleden način, po korakih predstavile svoje ukrepe, rezultate in implementacijo, na voljo bo tudi prostor za vprašanja in razpravo o tem, kako izboljšati stanje z omenjenega področja tudi v vaši občini. Prisotna bo delovna skupina Rastimo skupaj s predstavniki Urada RS za mladino, Mladinskega sveta Slovenije, Inštituta za mladinsko politiko in Društva Pina.

Prijavite se preko elektronske prijavnice najkasneje do petka, 8. junija 2018. Za več informacij pokličite 01 425 60 55 ali pišite na petra.miklauzic@mss.si.

S tem dogodkom začenjamo letošnje dogajanje pri projektu Rastimo skupaj. Skupaj z aktivnostmi, ki bodo sledile, bomo skupaj oblikovali izhodišče za pripravo publikacije ob koncu leta.

PROGRAM POSVETA RASTIMO SKUPAJ

Vir in foto: uredništvo mlad.si

Dogodek

Dne: 20.06.2018 10:00 ob 10:00
Kraj: Ljudska univerza Ajdovščina, Stritarjeva 1a, 5270 Ajdovščina (velika dvorana v pritličju)

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki Nacionalno

Sorodni članki

Avtorji