Prijavi se na prostovoljske e-novičke Prostovoljstvo

e-novice-1
27 jun2018
216

SLOVENIJA – Prostovoljstvo kot participacija mladih je način neformalnega izobraževanja, pridobivanje kompetenc in pot do avtonomije. Predstavlja pridobivanje pomembnih izkušenj, saj poleg delovanja v družbeno korist, pomembno prispeva k osebnosti rasti, občutku koristnosti, vključenosti, pripadnosti in širjenju socialne mreže.

Ena izmed organizacij, ki skrbi za promocijo prostovoljstva je Slovenska filantropija – humanitarna organizacija, katere programi so usmerjeni v dvig kvalitete bivanja v skupnosti in v zagovorništvo socialno šibkejših.  Njihova osrednja dejavnost je promocija prostovoljstva, saj lahko s prostovoljstvom vsi prispevamo k boljši in bolj strpni družbi.

Da bi glas prostovoljstva dosegel čim večje število posameznikov, vas vabimo, da se prijavite na prejemanje prostovoljskih e-novic, ne glede na to, ali imate s prostovoljnim delom že izkušnje ali ne. K prijavi povabite tudi svoje prijatelje, ki jih prostovoljska tematika zanima.

Prostovoljske e-novice mreže bodo še bolj zanimive,  če bodo vsebovale različne izkušnje in zgodbe prostovoljcev. Vabimo vas, da napišete kakšno svojo izkušnjo s prostovoljstvom in na Slovensko filantropijo pošljete tudi kakšno fotografijo, povezano s to zgodbo. Prispevki bodo objavljeni v novičkah ali na Facebook straneh Slovenske filantropije.

Program prostovoljstvo pokriva samo del aktivnosti, ki jih izvajajo na Slovenski filantropiji, zato se prijavite tudi na e-novičke Slovenske filantropije.

Vir in foto: uredništvo mlad.si

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji