Popotniško združenje Slovenije ima novo spletno stran

Slovenske novicke Junij 2018 (2)
21 jun2018
361

SVET – Čas poletnih počitnic, ko se vsi radi odpravimo nekam drugam, je že pred vrati. Večinoma že imamo načrte, kako in kje bomo preživljali naslednje dva meseca. V času poletne pesmi smo zate pripravili veliko novih vsebin, ki so povezane z našo popolnoma novo spletno stranjo. Preizkusi se v novi nagradni igri, dajemo ti možnost, da zadeneš vožnjo s SUP-om po Bohinjskem jezeru ali pa si s fotografijami sončnega zahoda priboriš dva dni na morju. Ponujamo ti tudi možnost potovanja v Severno Korejo.

Slovenske novicke Junij 2018 (1)

Raziskuj našo novo spletno stran

Zate smo pripravili novo spletno stran. Na njej najdeš veliko koristnih vsebin. Razišči, kaj ti prinaša naš prostovoljski program, naše članstvo in kako nas lahko podpreš. Preberi si naš spletni časopis Globetrotter in rubriko Vse o potovanju, kjer najdeš obilico potovalnih nasvetov in navdih v številnih potopisih. Lahko si rezerviraš tudi HI hostel v Sloveniji ali v tujini, ali pa z nami sodeluješ v katerem izmed projektov.

Nagradna igra
Naštej dva načina za prečkanje jezera
Ob odprtju spletne strani smo zate pripravili super nagradno igro, kjer si z odgovorom na zgornjo nagradno vprašanje in z malo sreče priigraš nočitev za 2 osebi v 2 noči v HI hostlu Pod Voglom tik ob jezeru. Zraven pa ti podarjamo še dva SUP-a, s katerima lahko skupaj z izbrancem raziskujeta Bohinjsko jezero.

Fotografski natečaj
Fotografije sončnega zahoda na morju
Za vse fotografske dušice imamo pripravljen nov natečaj. S svojimi fotografijami sončnega zahoda, posnetih kjer koli na morski obali, si pribori dvodnevni paket v HI hostlu Histria v Kopru. Kar pomeni obilo priložnosti za nove fotografije ali pa za raziskovanje Kopra, starega slovenskega mesta. Sodeluješ lahko z največ tremi fotografijami.

Spletni časopis Globetrotter in informacije o potovanjihSlovenske novicke Junij 2018 (6)
Ponovno te vabimo na raziskovanje naše nove spletne strani. Tokrat te vabimo, da se potopiš v naš spletni časopis Globetrotter, ki ga ustvarjajo naši prostovoljci. Izdajamo ga približno enkrat na mesec, v njem pa najdeš informacije o potovanjih naših prostovoljcev, ki ti ponujajo veliko nasvetov. Objavljamo tudi informacije o naših popustih. Vse in še več pa lahko najdeš tudi v posebnem razdelku na naši spletni strani: Vse o potovanjih. Tu lahko najdeš potopise naših prostovoljcev in drugih članov, navdihujoče prostovoljske izkušnje, nasvete za študij v tujini in še veliko informacij o drugih stvareh, povezanih s potovanji. Ponujamo ti tudi informacije o HI hostlih, ki se nahajajo v kar 82 državah.

Kako nas lahko podpreš?
Če si želiš prispevati k nadaljevanju naše uspešne zgodbe in želiš postati del nas, lahko na več načinov prispevaš k naši podpori. Eden od načinov je, da postaneš naš član in plačuješ letno članarino. Lahko nam nameniš tudi 0,5 odstotka svoja dohodnine. S podporo dobiš našo člansko izkaznico, ki prinaša mnogo popustov. Popusti so različni in zajemajo vse pomembne potovalne storitve, ki jih potrebuješ na svoji poti. Imaš pa tudi 10 % popust v vseh 4000 HI hostlih po svetu. Podpreš nas tudi s tem, da preživljaš čas na naši stran, bereš naše novice in deliš naše objave prek socialnih omrežij.

Slovenske novicke Junij 2018 (7)Potovanje v Severno Korejo
Zate smo pripravili potovanje v skrivnostno Severno Korejo in ti dajemo priložnost, da se na lastne oči prepričaš, kako poteka življenje v deželi, o kateri nimamo veliko informacij in v kateri še ni znakov masovnega turizma. Potovanje bo trajalo med 26. 8. in 2. 9. 2018. V planu imamo natančen ogled Pjongjanga in tudi nekaterih okoliških znamenitosti. Potovanje te bo stalo 2.150 evrov in bo vredno vsega centa in vsake ure. Potovanje poteka v aranžmaju nove turistične agencije, Fairtravel.

Vir in foto: Popotniško združenje Slovenije

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji