Naj prostovoljka v skupini do 19 let Iz Celja

06 Jun2018
430

CELJE – V ponedeljek, 4.6.2018, je na Brdu potekala zaključna prireditev natečaja Prostovoljec leta 2017. Podeljena so bila priznanja t.i. Naj nazivi izbranim prostovoljcem in prostovoljnim projektom.

Mladinski svet Slovenije je letos že šestnajstič zapored izvedel natečaj. Predsednik RS, Borut Pahor, je že vrsto let častni pokrovitelj in gostitelj zaključne prireditve.

V natečaj je letos prispelo 219 prijav, od tega 171 za posameznike in 48 za projekte. Podelili so nazive Naj prostovoljka in Naj prostovoljec v treh starostnih skupinah, Naj mladinska voditeljica, Naj prostovoljni projekt in Naj mladinski projekt, poleg tega pa še dve priznanji za posebne dosežke.

Naj prostovoljka v skupini do 19 let je postala naša Brina Gaber iz Škofje vasi pri CeljuBrina je dejavna soorganizatorka dejavnosti za otroke, sodeluje pa tudi pri promocijskih in prostočasnih aktivnostih skozi vse leto. NepogrešlDSC03711jiva je tudi kot animatorka na dvotedenskem oratoriju za otroke. Njen pristop, pomoč, dobrosrčnost in navzočnost so ključnega pomena za programe SMC Celje. Čestitke Brini in Salezijanskemu mladinskemu centru Celje in naj trud v prostovoljnem delu z mladimi in otroki rodi še naprej plemenite in dobre sadove med animatorji in udeleženci programov.

 

Vir in foto: društvo SMC Celje

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji