Na obali govora o tem kakšen je dober vodja?

IMG_1605
26 jun2018
210

KOPER – V torek, 5.6.2018 je v Kopru potekal pogovor z gosti na temo Kakšen je dober vodja?, kjer smo s sogovorniki poskušali odkriti kakšne značilnosti bi moral imeti dober vodja in na čemu mora dober vodja delati. Dogodek je nastal v soorganizaciji Središča Rotunde Koper in Socialne akademije, v sodelovanju s Fakulteto za management.

Gostje z bogatimi izkušnjami so bili za študentsko publiko več kot primerni, saj po mnenju študentov, takih vsebin manjka. Okroglo mizo so sestavljali: direktor Univerzitetnega inkubatorja Primorske Dorijan Maršič, direktorica Centra mladih Koper Mojca Vojska, direktor Središča Rotunde Koper dr. Bojan Mevlja in predsednik Študentskega sveta Univerze na Primorskem Gregor Gulič. Pogovor je bil zelo raznolik, saj smo se dotikali veliko tematik povezanih z vodenjem. Dotaknili smo se vse od osnovnih značilnosti, ki jih vodja mora imeti in vse do tega, kakšen položaj mora imeti vodja v obdobju digitalizacije in vse večje umetne inteligence.

Mnenja so bila deljena, saj so gosti prihajali iz različnih strani. Glavno sporočilo publiki je bila, da se nihče ne rodi kot vodja, ampak mora vodja postati.

Po koncu dogodka je sledila še pogostitev in mreženje v mirnem okolju.

Vir in foto: Središče Rotunda

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji