Model M Slovenija predavanje Organizacija dogodkov

07 Jun2018
218

JavnI zavod Cene Štupar, Ljubljana 15.06.2018 ob 9:00

LJUBLJANA – Ne zamudite odličnega predavanja v sklopu 2. stopnje usposabljanja Model M Slovenija z naslovom Organizacija dogodkov ali “Event management”. Predavanje bo potekalo v petek, 15.6.2018 od 9. do 15. ure v prostorih Javnega zavoda Cene Štupar, Kališnikov trg 12, 1000 Ljubljana.

Na kratko o vsebini predavanja:

– Kaj sploh je organizacija dogodkov?

– Kaj se moramo vprašati, preden pristopimo k organizaciji dogodka, prireditve, festivala…?

– Kako zasnova dogodka, prireditve, festivala… izgleda na papirju in kaj se potem dogaja v resnici?

– Ključni trenutki za  odlično izvedbo dogodka, prireditve, festivala…?

– Človeški faktor pri organizaciji in organiziranju

– Vloga PR in marketinga pri promociji dogodka, prireditve, festivala… in ali je to dovolj?

In o obeh predavateljih:

Mitja Špes zaključuje študij Organiziranje in management socialnih dejavnosti, področje Mladostniki na fakulteti Doba. Več let je bil predsednik Kluba mariborskih študentov. Med leti 2012 in 2015 je bil sodelavec Urada za kulturo in mladino Mestne občine Maribor, kjer je delal na projektu Evropska prestolnica mladih 2013. Ima dolgoletne izkušnje pri delu s projekti in z mladimi. Trenutno ja zaposlen v lastnem podjetju Factumevent s.p., v okviru katerega organizira predvsem večje javne športne in kulturne dogodke in projekte. Kot mentor deluje tudi v programu Mentorstvo Zavoda Y.

Dr. Martina Rauter je leta 1998 diplomirala na Fakulteti za družbene vede – smer komunikologija, trženje in tržno komuniciranje. Študij je nadaljevala na isti fakulteti do naziva doktor socioloških znanosti, ki ga je pridobila decembra 2005. Od novembra 1998 do spomladi 2004 je bila zaposlena na Fakulteti za šport, potem je bila več let  zaposlena v gospodarstvu, predvsem na področju PR in marketinga. Do jeseni 2017 je bila zaposlena kot višja svetovalka za mladino na Mestni občini Maribor, potem kot strokovni sodelavec za mlade na Inštitutu IRDO – Inštitut za razvoj družbene. Sedaj je samozaposlena in opravlja dela s področja organizacije projektov in dogodkov, PR in marketinga.

Prijave so mogoče do srede, 13.6.2018 na martina.rauter@irdo.si.

Več informacij o projektu Model M Slovenija in o tokratnem predavanju  tudi na www.model-m.si in v priloženih priponkah.

Pridite, vedno je prijetno!

2018 Model M Slovenija – nadgradnja- osnovno vabilo – 15.6.

2018 Model M Slovenija – nadgradnja- predavatelj Spes, Rauter

2018 Model-M-SI-Ljubljana upgrade -Prijavnica 2018

Vir in foto: IRDO

Dogodek

Dne: 15.06.2018 9:00 ob 9:00
Kraj: JavnI zavod Cene Štupar, Ljubljana

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji