Mesec izražanja v Mladinski postaji Moste

04 Jun2018
251

LJUBLJANA – Mesec junij je več kot nalašč za izražanje. Sprva gremo na volišča in izrazimo svoj glas, potem pa se odpravimo še v Mladinsko postajo Moste (ja, 1. nadstropje Tržnice Moste) in se udeležimo tedenske produkcijske delavnice animiranega filma, ki jo organizira Društvo Slon, potem obiščemo gledališko predstavo Gledališča svobodnih Altra in za zaključek meseca, se odločimo, da želimo svoj kos oblačila ali dodatka spremeniti ter ga pripraviti na poletje skupaj z Večgeneracijskim centrom Skupna točka.

Hkrati pa bomo v prvem tednu med 4. in 6. junijem izvedli dve akciji Odstranjevanje japonskega dresnika ob bajerju, opravili monitoring na rastiščih, ki smo jih že sanirali in izvedli akcijo na novem. Vse to bomo izvedli še skupaj z dijaki Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana (BIC), ki k nam prihajajo na prakso.

Junij je torej pri nas v duhu povezovanja, izražanja in sodelovanja.
Vabljeni vsi, ki bi jih sodelovanje utegnilo zanimati in tisti, ki jim izražanja v vsakodnevnem življenju primanjkuje. Kreativa naj bo tista, ki nas ponese v poletne dni, dopuste, sonce, prijatelje …
Se vidimo! ☺
Ekipa MPM

Za več informacij nas kontaktirajte:
FB: Mladinska postaja Moste
E-mail: info@postajamoste.si
Ekološki projekt je podrl tudi MOL oddelek za okolje.

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji