Meet and Code 2018 Prijavite se zdaj

mac_apply_banner_1200x682_stud
11 jun2018
325

SLOVENIJA – Na voljo je več kot 250,000 EUR za financiranje dogodkov kodiranja in programiranja za mlade po Evropi za nevladne neprofitne organizacije v več kot 20 državah.

Okoli 600 dogodkov v 280 mestih s skoraj 30.000 udeleženci – to so številke pobude Meet and Code v letu 2017. V letu 2018 bo tako pobuda potekala drugo leto: kot del letošnjega Evropskega tedna kodiranja med  6. in 21. oktobrom, želimo s pobudo  Meet and Code znova pokazati, da je programiranje lahko zabavno. Neprofitne organizacije v 22 državah se lahko prijavijo zdaj. Za pobudo, ki jo podpira SAP, stojita IT portal Stifter-helfen in TechSoup Europe.

meet_and_code_logo_rgb

Prijavite se preko spleta do 15. septembra 2018

Ideje za dogodke lahko oddate na spletu na www.meet-and-code.org  do 15. septembra 2018. Vsaka pregledana ideja o dogodku, ki bo izbrana in potrjena kot upravičena, prejme sredstva za izvedbo dogodka v višini 400 evrov. Ideje za dogodke lahko prijavi katera koli nevladna neprofitna organizacija. Pogoji za sodelovanje so sledeči: da so dogodki namenjeni otrokom in mladim med 8. in 24. letom starosti. Dogodki naj bi po eni strani predstavili svet tehnologije in programiranja starostni skupini med 8. in 24. letom starosti in po drugi strani pokazali, kako lahko nekdo oblikuje svet s pomočjo programiranja.

Pobuda Meet and Code bo potekala v : Avstriji, Bosni in Hercegovini, Bolgariji, na Hrvaškem, na Češkem, v Angliji, Franciji, Nemčiji, na Madžarskem, Irskem, v Italiji, Kazahstanu, Makedoniji, na Poljskem, v Romuniji, Rusiji, Srbiji, na Slovaškem, v Sloveniji, Španiji, Švici in Ukrajini.

 Novost: Meet and Code nagradni natečaj za najboljše ideje dogodkov

V letošnjem letu Meet in Code išče najbolj ustvarjalne ideje in edinstvene izvedbe dogodkov v vseh sodelujočih državah. Meet and Code nagradni natečaj vključuje tri kategorije: Kick and code, innovation, diversity. V vsaki kategoriji bo nagrajenih najboljših pet dogodkov. Nadaljnje informacije o nagradnem natečaji so na voljo na: www.meet-and-code.org.

Kdo stoji za pobudo Meet and Code        
Nemška organizacija Haus des Stiftens gGmbH s svojim IT portalom Stifter-helfen in partnerji mreže TechSoup Europe stojijo za pobudo Meet and Code. Pobudo je omogočilo podjetje SAP.

 Meet and Code 2018: 1. prijavni rok je 15. Julija

Želite otrokom in mladini predstaviti programiranje in digitalizacijo? Ste šolski, računalniški klub ali združenje za podporo in želite oktobra organizirati dogodek v okviru EU tedna kodiranja v oktobru?

Najprej pride, najprej služi:

Da bi si za vaš jesenski dogodek zagotovili donacijo v višini 400 evrov,  nam pošljite svojo idejo do 15. julija: Registrirajte se

#meetandcode2018 @sap4good

Kontakt:

Zavod MISSS – TechSoup Slovenia

Kunaverjeva 2

01 510 16 70

slovenia@meet-and-code.org

 

Pobudo financira:                                               V sodelovanju z: 

SAPlogo
   TechSoupSloveniaLogoNovi (2) logotip_misss_barvni TSEUROPElogo

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji