Mala šola koncertne fotografije

06 Jun2018
183

MARIBOR – Projekt DELAT GREM! vas v sklopu Kreativnih in kulturnih industrij vabi, da se priključite usposabljanjem MALA ŠOLA KONCERTNE FOTOGRAFIJE!

Na usposabljanjih Mala šola koncertne fotografije se bodo mladi seznanili z osnovnimi koraki digitalne fotografije, ki se jih potrebuje za fotografiranje “v akciji”. Od kompozicijskih osnov do tega, katera oprema je najboljša za uporabo na koncertih; govorili bomo o nastavitvah na fotoaparatu, merjenju svetlobe, trikih za dober motiv, format fotografije ter kako do koncertne akreditacije. Vso teoretično znanje se bo “vnovčilo” na koncertnem dogajanju festivala JAZZ ‘MA MLADE, za katerega akreditacijo boste tudi dobili.

Usposabljanje bo vodil priznani mariborski fotograf Saša Huzjak.

Pričetek v četrtek 14. junija, ob 16. uri, v prostorih MKC Maribor, Ob železnici 16, 2000 Maribor.

Usposabljanja so namenjena vsem mladim med 15. in 29. letom, ki nimajo statusa zaposlitve.

Usposabljanja so brezplačna!

V MALO ŠOLO KONCERTNE FOTOGRAFIJE se lahko/morate prijavite na elektronski naslov: info@delatgrem.si ali na telefonsko številko 051 659 929. Prijave zbiramo do ponedeljka 11. 6. 2018.

O projektu Delat grem!:

Projekt Delat grem! poteka pod okriljem Mladinskega kulturnega centra Maribor in mladim ponuja sklope različnih usposabljanj, skozi katera imajo udeleženci možnost krepiti različna znanja in kompetence ter tako povečati možnosti za svojo zaposljivost. Usposabljanja sodijo vsebinsko tako na področje osebne rasti in asertivnosti, kot tudi na področje praktičnih usposabljanj, vezanih na razvoj idej, ki jih imajo mladi, srečanja s potencialnimi delodajalci ter možnosti opravljanja usposabljanj pri različnih delodajalcih.

Projekt je razdeljen na tri vsebinske sklope: Knjižnica znanjBanka povezovanj ter Razvijanje mladih sanj, vsak izmed njih nudi mladim svojevrstna usposabljanja.

Za več vtisov o našem delu na projektu lahko obišče:

– Facebook stran

– Spletno stran

– Predstavitveni video

Vir in foto: MKC Maribor

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji