Revolucionarni vikend v Bologni Last minute!

01 Jun2018
187

SLOVENIJA – Si star_a med 16 in 25 let? Si želiš spoznati mlade iz Poljske, Italije in Avstrije in se z njimi kreativno družiti ob hip-hopu, stripu, gledališču in videu?

Odlično, v Focusu, društvu za sonaraven razvoj iščemo prav takšne mlade, da jih v petek odpeljemo v Bologno. Zakaj? Ker sodelujemo v projektu Moja revolucija, katerega cilj je zbrati razmišljujoče mlade, da bi na sproščen in kreativen način oblikovali evropski mladinski manifest.

Želje in zahteve mladih pa bomo nato jeseni predali Evropskemu parlamentu.

Glavna tema naslednjega vikenda bo tako revolucija. Prvi dan bo posvečen spoznavanju in predstavitvi, drugi dan boste oblikovali zahteve in jih povezali z izbrano kreativno metodo,  medtem ko bomo zadnji dan v obliki svetovne kavarne sproščeno debatirali o za mlade pomembnih temah.

Popoldnevi in večeri pa bodo seveda namenjeni druženju in spoznavanju kotičkov, ki so zaznamovali revolucionalno zgodovino tega milijonskega italijanskega mesta.

Odrinemo 8. junija zjutraj in vrnemo se 10. junija v večernih urah, za prevoz, spanje in hrano je poskrbljeno – se pravi zate povsem brezplačno. Pohitite s prijavo, nekaj mest je še prostih – podatke pošlji do srede 6.6., do 12. ure, na ziva@focus.si in dobil_a boš podroben program.

P.S.: Če te sodelovanje res zelo zanima, bomo spregledali, da imaš kakšno leto več kot 25. Sploh, če si prostovoljec_prostovoljka ali mladinski delavec_delavka. Samo pohiti s prijavo 

Spletna stran je www.focus.si in FB.

Vir in foto: Društvo Focus

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji