Koncert Pozdrav poletju Učenci šole bobnov Marka Berzelaka in učenci šole petja Anite Dobnik v Mladinskem centru Šmartno ob Paki

06 Jun2018
529

ŠMARTNO OB PAKI – Na koncertu v Mladinskem centru Šmartno ob Paki so se predstavili učenci bobnanja in solo petja

V četrtek, 31. maja 2018, so se na letnem koncertu z naslovom Pozdrav poletju, v dvorani Marof mladinskega centra Šmartno ob Paki, predstavili učenci šole bobnanja Marka Berzelaka in učenci solo petja Anite Dobnik. Poleg učencev in učenk sta za popolno glasbeno podlago pravega »banda« v živo poskrbela še glasbena spremljevalca, Tomaž Pačnik na klaviaturah ter Jure Repar na bas kitari. Tako so se lahko učenci bobnanja in petja preizkusili pri nastopu v glasbeni skupini. Za večino je bila to prva takšna izkušnja, katero so vsi opravili tako rekoč z odliko in so v njej zelo uživali. Všečen program koncerta je bil sestavljen tako, da so se izmenjavale glasbene točke solo pevcev ob spremljavi glasbenikov ter učencev bobnanja na bobnih in nastopi bobnarjev s solo vložki. V celoti kar 23 točk za katere so poskrbeli naslednji učenci bobnanja: Maj Kovač, Anamaria Šošič, Vid Kugonič, Tomy Rihter, Anže Polovšak, Luka Rudnik,  Rene Rudnik, Tanaja Krajnc in Janja Kugonič; ter učenci solo petja: Lana Bolko, Pina Pušnik Jamnikar, Sara Karakaš, Katalena Pogorelčnik, Tia Jezernik, Neža Korošec, Tim Dolenc, Maks Praprotnik in Neli Voglar. Poleg njih pa sta se na odru predstavili tudi učenki klavirja, katere poučuje Tomaž Pačnik: Amadeja Kocuvan in Liza Kaisersberger.

Vse to je botrovalo dobri uri in pol uživanja lepega števila obiskovalcev, ki so napolnili dvorano Marof, v glasbenih ritmih nadobudnih in pridnih učencev bobnanja in solo petja. Ti so dokazali, da se za glasbeni podmladek v naši občini ni bati. Zahvala za organizacijo in izvedbo koncerta gre v prvi vrsti Marku Berzelaku (zbobnaj.si) in Aniti Dobnik (društvo Glasbenik) ter Mladinskemu centru Šmartno ob Paki.

Vir in oto: MC Šmartno ob Paki

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji