“Istrski Forum 2018″ Slavnostna skupščina LAS Istre o aktualnih programih in oblikovanju skupnih povezovalnih projektnih vsebin

cof
18 jun2018
313

MAREZIGEV petek, 15.6.2018 je v Marezigah potekala šesta seja skupščine LAS Istre, ki so jo poimenovali »ISTRSKI FORUM«, saj je poudarek bil na prikazu potencialov, bogatem kulturnem programu in mreženju med udeleženci.

Prijeten sprejem, v znamenju Istrskih fotografij in nagovora predsednika LAS Istre mag. Andreja Medveda, je bil uvod v slavnostno skupščino LAS Istre v Marezigah.

Sledila je predstavitev tematskih skupin, kjer je bila predstavljena kulturna dediščina ter ribiški in kmetijski sektor. Govorci večera so bili: Bety Breznik (Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano), Gregor Perič v imenu vseh štirih občin (Ankaran, Izola, Koper in Piran), Aleš Zidar (predsednik Društva za razvoj slovenskega podeželja) in drugi. Vse je potekalo po protokolu. Na skupščini je bil potrjen nov član UO – predstavnik NVO, Debora Fajdiga iz TD Šmarje. Sledil je izbor novega logotipa LAS Istre, ki je prepričal večino članov LAS Istre z volilno pravico.

Za glasbene vložke so poskrbeli: Vruja, Ne Me Jugat in Oktet Aljaž.

V ritmu istrske glasbe se je, po dobri uri programa, slavnostna skupščina zaključila.

Vir in foto: Središče Rotunda

 

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji