Grafično oblikovanje plakatov Mala šola

06 Jun2018
339

Srednja oblikovna šola Maribor 19.06.2018 ob 16:00

MARIBOR – Delat grem! vas v sklopu Kreaitivnih in kulturnih industrij vljudno vabi na usposabljanje Mala šola grafičnega oblikovanja plakatov!

Na usposabljanjih Mala šola grafičnega oblikovanja plakatov se bodo mladi seznanili z osnovnimi koraki grafičnega oblikovanja, ki jih potrebujejo za pripravo in oblikovanje plakatov. Poseben poudarek bo na oblikovanju koncertnega plakata in plakata za družabni dogodek. Na usposabljanjih se bodo seznanili z likovno kompozicijo in teorijo, razvijali bodo likovno in medijsko komuniciranje ter se naučili spoznavati sporočilnost likovnega jezika. Drugi del usposabljanj bo temeljil na kreativnem tisku, kjer bodo mladi spoznali material, tehnologije in tehnološke zakonitosti grafike.

Usposabljanja bo vodil priznan in večkrat nagrajen mladi kreativec in oblikovalec Miha Škerget.

Pričetek v torek 19. junija, ob 16. uri, v prostorih Srednje oblikovne šole Maribor, Park mladih 8, 2000 Maribor. Usposabljanja bodo predvidoma trajala štiri termine.

Usposabljanja so namenjena vsem mladim med 15. in 29. letom, ki nimajo statusa zaposlitve.

Usposabljanja so brezplačna!

V MALO ŠOLO GRAFIČNEGA OBLIKOVANJA PLAKATOV se lahko/morate prijavite na elektronski naslov: info@delatgrem.si ali na telefonsko številko 051 659 929. Prijave zbiramo do ponedeljka 18. 6. 2018.

O projektu Delat grem!:

Projekt Delat grem! poteka pod okriljem Mladinskega kulturnega centra Maribor in mladim ponuja sklope različnih usposabljanj, skozi katera imajo udeleženci možnost krepiti različna znanja in kompetence ter tako povečati možnosti za svojo zaposljivost. Usposabljanja sodijo vsebinsko tako na področje osebne rasti in asertivnosti, kot tudi na področje praktičnih usposabljanj, vezanih na razvoj idej, ki jih imajo mladi, srečanja s potencialnimi delodajalci ter možnosti opravljanja usposabljanj pri različnih delodajalcih.

Projekt je razdeljen na tri vsebinske sklope: Knjižnica znanjBanka povezovanj ter Razvijanje mladih sanj, vsak izmed njih nudi mladim svojevrstna usposabljanja.

Za več vtisov o našem delu na projektu lahko obišče:

– Facebook stran

– Spletno stran

– Predstavitveni video

Vir in foto: MKC Maribor

Dogodek

Dne: 19.06.2018 16:00 ob 16:00
Kraj: Srednja oblikovna šola Maribor

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji