E-VILLE – mladinska izmenjava Za udeležence iz Celja in okolice

e ville
27 jun2018
259

CELJE – Naš Celjski mladinski center bo aktiven tudi med poletjem! Poleg rednega dogajanja bomo julija gostili mednarodno mladinsko izmenjavo, v kateri lahko sodeluješ tudi ti! Iščemo namreč udeležence iz Celja in okolice za izmenjavo z naslovom E-ville skupnosti!

Mladinske izmenjave so enkratna priložnost zate, da gradiš in izboljšuješ svoje kompetence ter veščine, hkrati pa spoznaš mlade iz drugih držav, se družiš z njimi in preko njihovih zgodb spoznavaš druge kulture. S pomočjo aktivnega udejstvovanja pa lahko hkrati spreminjaš svet okoli sebe in s tem pustiš pečat v družbi.

Na tokratni izmenjavi lahko z nami stopiš v boj proti sovražnemu govoru (t.i. »hate speech«) na internetu in radikalizaciji med mladimi. Pridruži se mladinski izmenjavi, v kateri bodo sodelovali mladi iz Italije, Španije, Latvije, Avstrije in Slovenije ter se nauči zaznavati negativna sporočila in jih preoblikovati v pozitivna.

Kje: Celje, Celjski mladinski center

Kdaj: 12. – 19. julij 2018

Starost: 18 – 25 let

Rok prijave: 1. 7. 2018

Cilj projekta je razširiti pomembnost strpnosti v družbi, krepiti medkulturni dialog, varno uporabo interneta, vzpostaviti sodelovanje med mladimi in spodbuditi zavedanje, kakšne posledice imajo sovražni govor in poizkusi radikalizacije na mlade ter na njihovo socialno izključenost.

Prijavo pošlji na: katja.kolenc@mc-celje.si.

Več informacij najdeš v Infokitu.

Co-fundeed by the Erasmus+ programme.

 

ERASMUS

Vir in foto: Celjski mladinski center

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji