Začetni tečaj kitajščine Kitajščina? Zakaj pa ne.

15 Maj2018
239

ŠENTJUR – Te zanima začetni tečaj kitajščine? Na Mladinskem centru Šentjur, v okviru projekta Ključ, organiziramo brezplačni jezikovni tečaj za mlade, stare od 15 do 29 let. Tečaj se prične v petek, 18. maja, ob 17.00 uri v prostorih Podjetniškega inkubatorja Šentjur, na Mestnem trgu 2 v Šentjurju.

Zakaj kitajščina?
Kitajščino govori več kot 1,3 milijarde ljudi, kot uradni jezik je priznana v treh državah. Kitajska ima 2. največje gospodarstvo na svetu, po ocenah analitikov pa bo že čez 7 let postala največje gospodarstvo. Blagovna menjava med Slovenijo in Kitajsko je lani znašala milijardo evrov.

Potek tečaja
Na 20-urnem tečaju gremo v osnove kitajskega jezika. Naučil/a se boš korakov pisanja pismenk, osnove slovnične strukture in govoriti in zapisati osnovne stavke, se v kitajščini predstaviti.

Komu je tečaj namenjen?
Tečaj kitajščine je namenjen mladim, starim od 15 do vključno 29 let, ki se šolajo oziroma študirajo ali so iskalci zaposlitve. Udeleženci tečaja prejmejo potrdilo o opravljenem jezikovnem tečaju. V posamezni skupini je lahko najmanj 5 in največ 10 oseb. Tečaj bo potekal v Šentjurju. Po zaključenem začetnem tečaju je mogoče nadaljevanje tečaja, če bo dovolj prijavljenih.

Rok in način prijave:
Prijave zbiramo do vključno četrtka, 17. maja 2018, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Več informacij:
Mladinski center Šentjur
03/747-18-01 ali mladi@ra-kozjansko.si

Ključ-financerji
“Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.”

Vir: Mladinski center Šentjur
Foto: Pixabay

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji