Teambuilding Parnerstva za Celovške dvore in nove akcije Uličnih zmajev

10 Maj2018
226

LJUBLJANA – Vikend med 14. in 15. aprilom so Četrtni mladinski center Zalog zapolnili mladinski delavci_ke različnih organizacij, ki so imeli v okrilju Partnerstva za Celovške dvore spoznavni vikend namenjen grajenju ekipe in strateškemu načrtovanju. V partnerstvu sodelujejo Ulični zmaji, ki so del Javnega zavoda Mladi zmaji, društvo Brez Limita, Zavod Bob in ČlovekINJE, MISSS ter Javni zavod Mala ulica.

Na teambuildingu so udeleženci_ke najprej raziskovali različne primere mladinskega dela skozi supervizijo, ki je potekala v obliki psihodrame. Kasneje so z različnimi socialnimi igrami predstavljali sebe in svojo organizacijo. Večer pa so zaključili z zabavnimi improvizaciskimi igrami. V naslednjem dnevu je bilo govora še o ciljih in viziji, ki si jih različne organizacije v partnertvu postavljajo pri delu z mladimi v Celovških dvorih.

Nove akcije Uličnih zmajev

Po precej dolgi zimi in mrzlem vremenu se Ulični zmaji z veliko mero zagnanosti podajajo spet na ulice. Ulično mladinsko delo bodo v povezovanje z različnimi organizacijami izvajali na območju četrtne skupnosti Posavje, v Celovških dvorih, v četrtni skupnosti Golovec ter v četrtni skupnosti Šmarna Gora. Najdete jih tudi na dogodkih mestne občine, ki so namenjeni mladim. Prepoznate jih po majicah Mladi zmaji, zelenih jopicah, širokem nasmehu in želji po vključevanju mladih v svoje delo in v lokalno skupnost.

Vir in foto: Javni zavod Mladi zmaji

 

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji