Štafeta kulture v Litiji

11 Maj2018
182

LITIJA – Dvanajsti rojstni dan Mladinskega centra Litija bomo praznovali v soboto, 26. maja 2018. Na dvorišču pripravljamo Štafeto kulture, v okviru katere se bodo predstavile organizacije in društva za mlade. Na sejmu boste izvedeli vse o delovanju društev in se pobliže spoznali z njihovimi programi. Skupaj bomo za vas pripravili zabavne, večinoma športno obarvane igre. Na dvorišču smo prostor rezervirali tudi za Unikatijo, sejem unikatnih izdelkov, kjer se bodo predstavili različni ustvarjalci, njihove izdelke pa bo mogoče tudi kupiti. Namen Unikatije je, da čim večjemu številu avtorjev ponudimo možnost, da se predstavijo javnosti in so opaženi. S kvalitetno ponudbo sodelujočih želimo doseči prepoznavnost in umetniško vrednost projekta. Začnemo ob 15.00 in v sejemskem vzdušju vztrajamo vse do 19.00.

Prijava ustvarjalcev poteka preko razpisa. Sodelujejo lahko vsi, ki se prijavijo na razpis in izpolnjujejo pogoje. V primeru prevelika števila prijav, bo sodelujoče na podlagi njihovih del izbrala komisija.  Vsi sodelujoči morajo biti polnoletni, ter zastopati svoje avtorsko delo. Vsak vlagatelj mora oddati popolno prijavo, drugače se prijava zavrne. Klik do besedila razpisa in prijavnice.  Prijave zbiramo do 24.5.2018.

Da pa bo večer tudi glasbeno obarvan bodo poskrbeli fantje iz našega MC Kluba. Za nežne elektronske ritme, s katerimi bomo zaključili dan bo poskrbel Anel Velič.

Vir in foto: Mladinski center Litija

 

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji