Plavajoči grad 2018! Soustvarjaj festival

14 Maj2018
554

Grad Snežnik, Stari trg pri Ložu 18.07.2018 do 31.07.2018

STARI TRG PRI LOŽU – Plavajoči grad je mednarodni grajski festival etno glasbe, gledališča in vizualnih umetnosti, ki že več let poteka na gradu Snežnik in v njegovi okolici.

Celoten festival je organiziran in izveden na osnovi prostovoljstva. Letos iščemo dodatno okrepitev, zato vabimo vse nove prostovoljce heroje, da se nam pridružite! Festival poteka med 26.  in 28. julijem, prostovoljci pa ste dobrodošli kadarkoli med 18. in 31. julijem 2018, saj potrebujemo pomoč tudi pri postavitvi festivala.

V zameno za pomoč ponujamo brezplačen vstop na festival, hrano in prenočišče/kamp. Hkrati dobiš možnost spoznavanja mnogo novih in neverjetnih ljudi iz celega sveta, vaje tujih jezikov, izkušnjo dela na festivalu in 100% uživanje v lepi naravi, dobri družbi in čarobni atmosferi festivala.

KAJ OBSEGA DELO?

Vaše delo v pred-festivalskem času bo raznoliko (kuhinja, logistika, pomoč pri postavitvi odrov, itd), v času festivala pa se porazdelimo glede na različna področja – nekaj rok bo potrebnih pri odrih oziroma prizoriščih, nekateri boste usmerjali obiskovalce ali nastopajoče na Info-točki, drugi se bodo pridružili redarjem, za nahraniti toliko lačnih ust bodo naši kuharji potrebovali nekaj pomoči v kuhinji…

Prijaviš se lahko konca maja na spletnem obrazcu tukaj.

Več informacij o festivalu najdeš na spletni strani , lahko pa nam tudi pišeš na info@ HYPERLINK “mailto:info@floatingcastle.si”floatingcastle.si.

Se vidimo!

Vir in foto: uredništvo mlad.si

Dogodek

Dne: 18.07.2018
do: 31.07.2018
Kraj: Grad Snežnik, Stari trg pri Ložu

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Izpostavljeno

Sorodni članki

Avtorji