SIP Starter pack že petič v Ljubljani

15 Maj2018
184

Ljubljana

LJUBLJANA – V Ljubljano v mesecu maju (21.5. – 15.6.) ponovno prihaja SIP Starter pack, namenjen mladim nezaposlenim med 15. in 29. letom.

V mesecu maju se na Mladinskem cehu ponovno vrača Starter pack, že v peti izvedbi in kot zadnji v seriji brezplačnih dogodkov. Enomesečni projekt, kjer mladi z idejami, za svoje lastno podjetje, v razvoju dobivajo veliko novih informacij na temo podaktovne analize, izdelovanju spletne strani, analiziranju svojih kupcev, in analiziranju uspešnosti njihove promocije preko socialnih omrežji, retorike in projektnega vodenja. Skozi celotni mesec jih skozi nova znanja vodijo dolgoletni sodelavci in predavatelji Mladinskega ceha, ki so izkušeni na svojih področjih in ki imajo veliko izkušenj iz svojih poslovnih poti. Med drugim je nekaj posebnega tudi vez, ki jo ustvarijo udeleženci na samem programu. Ustvarijo prijetno domačnost, kamor udeleženci radi zahajajo in s tem dosežejo vezi, katere lahko uporbljajo vezi kasneje, izven Mladinskega ceha.

Če vas je zgoraj napisano pritegnilo in razmišljate o svoji poslovni poti ali pa le iščete neke nove izzive, ki vam bodo pozitivno služile na vaši karierni ali osebnostni poti, potem se prijavite na povezavi tukaj.

Vir in foto Društvo mladinski ceh

 

Dogodek

Dne:
Kraj: Ljubljana

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji