Postani taborovodja Mednarodnega prostovoljskega tabora

29 Maj2018
177

SLOVENIJA – V okviru SCI mednarodnih taborov, ki jih bomo izvedli v Sloveniji, objavljamo razpis za taborovodjo. Če te veseli prostovoljsko delo, imaš nekaj izkušenj s področja skupinskega dela, če te zanima longboardanje ter bi rad_a kot taborovodja preživel_a nekaj nepozabnih dni s skupino mednarodnih prostovoljcev se prijavi na razpis!

Tvoja vloga na taboru bo koordiniranje in skrb za skupino mednarodnih prostovoljcev, ki bodo udeleženci tabora. Pripravljal_a boš aktivnosti za vse prostovoljce, bil_a most med njimi in organizatorji, ko se bo potrebno kaj dogovarjati. Poudarek pa je na sami skupinski dinamiki med prostovoljci, tako da je to odlična priložnost za vsakogar, ki že ima nekaj izkušenj z vodenjem skupin in bi jih še nadgradil.

Več o samem taboru si lahko prebereš tukaj. Lahko pa si ogledaš video z lanskega Longboard festivala v prekrasni Osilnici!

Tabor poteka med 20.7.2018-28.7.2018 in 28.7.2018-6.8.2018. Organizatorji (KnK Longboard!) bi bili najbolj veseli, če bi bil_a lahko prisoten_na na obeh delih, v primeru, da ne, pa se lahko odločiš za en termin. Na Voluntariatu te bomo pred samim odhodom pripravili na delo in te opremili z vsemi informaciji ter ti nudili podporo, če in ko jo boš potreboval_a!

Za več informacij nam piši na zavod@zavod-voluntariat.si. Prijaviš se tako, da nam pošlješ svoj CV in kratko motivacijsko pismo, zakaj bi rad_a bila taborovodja, do 4.6.2018 na mail: zavod@zavod-voluntariat.si.

Vir in foto: VOLUNTARIAT

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Izpostavljeno

Sorodni članki

Avtorji