Pisani balon tudi letos poln dogajanja

15 Maj2018
530

LAŠKO, 9. 6. 2018, od 8h dalje

Letošnji junij nam bo prinesel že 7. prireditev Pisani balon, ki jo sedaj že tradicionalno pripravlja Študentski, mladinski in otroški center Laško – ŠMOCL.

Tako kot vsako leto, bo tudi letos kup dogajanja. Vse skupaj se bo začelo z zdravim zajtrkom, ki ga bo za otroke pripravilo Društvo ofirovcev in kolednikov. Od 9. ure dalje pa sledi pester program zabave.

Predstavilo se bo Čebelarsko društvo Laško, otroci bodo lahko ustvarjali z Likovnim društvom Laško ter z zavodom Risanje, za poslikave obrazov bo poskrbela Maša, Urška Knez pa bo urila mlade igralce v igralskem kotičku s kostumi. Še celo pričeske si bo mogoče urediti. Za to bo poskrbela Nina Orehov.

Bodimo prijatelji1 (1)

Otroci bodo lahko uživali v predstavi Gledališča Pravljičarna, Bodimo prijatelji.

Otroci bodo lahko uživali v glasbi Cige cage, glasbene skupine Jureta Najdiča in v kar dveh gledaliških predstavah. Gledališče Pravljičarna bo poskrbelo za animacijsko predstavo Bodimo prijatelji, med tem ko bodo z Mali Bu malčki izvedeli, kaj pravzaprav pomeni biti gusar na čisto pravi gusarski predstavi.

Seveda na Pisanem balonu nikakor ne gre brez pisanih balonov. Za to bo za balonarije in to, da bodo raznovrstni baloni dobili podobo in obliko, že tradicionalno poskrbel naš Domči balonči.

Skratka, ogromno se bo dogajalo, zato letošnjega Pisanega balona, ki je seveda brez vstopnine, ne smete zamuditi.

Vir in foto: Društvo študentski, mladinski in otroški center Laško

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji