Model M Slovenija Predavanje na temo Prodaja, marketing in socialna omrežja

14 Maj2018
205

JavnI zavod Cene Štupar, Kališnikov trg 12 v Ljubljani 18.05.2018 ob 9:00

LJUBLJANA – V petek, 18.5.2018 bo na 2. stopnji usposabljanja Model M Slovenija z nami predavatelj Mitja Košak. Predavanje bo potekalo od 9. do 15. ure na Javnem zavodu Cene Štupar, Kališnikov trg 12 v Ljubljani.

Povedal nam bo več o:

– Filozofiji podjetja, njegovi vizija in poslanstvou

– Pomenu vizije podjetja za marketing in prodajo:

– Kaj žene prodajo?

– Kaj je marketing v podjetju?

– Kako sta povezana marketing in prodaja.

Socialnih omrežjih – kaj je to in zakaj so pomembna za podjetje.

– Kaj je treba vedeti o socialnih omrežjih, da bi jih lahko izkoristili za svoj posel?

– Koristno o socialnih omrežij: katera, kdaj, v katerih primerih.

– Poslovanju nekega podjetja – praktična delavnica o pomenu prodaje, marketinga in socialnih omrežij.

 IN ŠE VELIKO VEČ!

Mitja Košak je dodiplomsko študiral avtomatiko/robotiko na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani.  4 leta je delal na Inštitutu Jožef Štefan na odseku za uporabno matematiko in takrat napisal dve knjigi o relacijskih bazah podatkov. Kasneje je magistriral na Gea Collegeu v Ljubljani, smer podjetništvo, s temo Vedenje potrošnikov pod vplivom socialnih medijev in interneta. Z marketingom se je začel ukvarjat v agenciji Mitcom, krovni marketinški agenciji Loterije Slovenije, Ljubljanskih Mlekarn, BTC-ja, Zavarovalnice Triglav in drugih znanih podjetij. Po nekaj letih je ustanovil novo podjetje Solos, kjer je že 20 let direktor in kreativni vodja agencije z lastno tiskarno. Solos je oziroma je bila krovna agencija za nekaj večjih organizacij, med njimi AMZS, A-Cosmos, Summit avto, CityPark, sodeluje pa tudi z drugimi organizacijami, kot so ARSO, BMW, ambasade itd. Trenutno agencija Solos med svoje naročnike šteje tudi GZDBK, 6 fakultet, občine, orkestre, inštitute, IT podjetja in tehnološke gazele. Mitja Košak je v določenem obdobju kot ustanovitelj sodeloval v več kot pet podjetjih hkrati, ves čas pa je tudi predaval na različnih fakultetah. Na Fakulteti za dizajn, Univerza na primorskem že 11 let predava Tehnologije grafičnih procesov in Digitalni marketing. Z letošnjim letom je začel predavat še na Gea Collegu, in sicer na temo Negovanje kupcev, Spletna analitika, e-mail marketing in socialna omrežja. V Razvojnem centru Novo mesto je svetovalec podjetjem za področje marketinga in predavatelj na programih start-up mladih podjetnikov.

Prijave so odprte do srede, 16.5.2018!

Več informacij o predavanju in predavatelju tudi v priponki, prav tako še enkrat osnovno vabilo in prijavnica za vse tiste, ki še niste z nami na 2. stopnji usposabljanja Model M Slovenija.

2018 Model M Slovenija – nadgradnja- predavatelj Kosak

2018 Model M Slovenija – nadgradnja- osnovno vabilo 18.5.

2018 Model-M-SI-Ljubljana upgrade -Prijavnica 2018

Vir in foto: IRDO

Dogodek

Dne: 18.05.2018 9:00 ob 9:00
Kraj: JavnI zavod Cene Štupar, Kališnikov trg 12 v Ljubljani

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji