Mladinska akademija

17 Maj2018
252

LJUBLJANA – Kdo in Kaj? Neformalno izobraževanje v povezavi z mladinski delom je šlo skozi obdobje velikih sprememb. Tehnologija, nova znanja, nove ptrebe in velika želja po kakovostnem delu nas je napeljala v prenovo programa »Mladinska akademija«. »Mladinska akademija« je program, ki ga je sestavil Mladinski ceh in nudi podporo mladim pri spoznavanju tem, ki so tako osebnostno kot družbeno usmerjene. Mladinska akademija skrbi za usposabljanja mladinskih voditeljev za kvalitetno vzgojno delo z mladimi in drugih mladih za njihov razvoj (osebnostni in strokovni). Program se osredotoča predvsem na mlade od 15 leta dalje.

Program »Mladinska akademija« je sestavljen iz izobraževalnih delavnic, ki vsebujejo preplet teorije in prakse. Teme, ki jih obravnavamo na Mladinski akademiji so uporabne in praktične, izobraževanje poteka v neformalnem in prijetnem vzdušju, predavatelji so izkušeni mladinski
trenerji, ki uporabljajo raznolike delovne metode za dosego želenega cilja.

Kje in Kdaj? Datum izvajanja dorečemo skupaj glede na vašo razpoložljivost in razpoložljivost udeležencev. Delavnice trajajo v povprečju tri ure. Izvaja se v prostorih Mladinskega ceha (Rakovniška ulica 6) ali pa v vaših prostorih. Mi v vsakem primeru poskrbimo, da mladi prejmejo novo znanje s strani izkušenih mladinskih trenerjev in to popolnoma brezplačno.

Spletna povezava: http://www.mladinski-ceh.si/mladinska- akademija

Vir in foto: Društvo mladinski ceh

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji