Kvalitetno preživljanje prostega časa Mladi potrebujejo kvalitetne možnosti za preživljanje prostega časa

22 Maj2018
542

Laško 25.05.2018 ob 11.00

LAŠKO – Pravijo, da na mladih svet stoji in najbrž je res tako. Prav zaradi tega se v Študentskem, mladinskem in otroškem centru Laško – ŠMOCL venomer trudimo, da bi prav mladim omogočili dovolj možnosti za kvalitetno preživljanje prostega časa. Tako večkrat letno za otroke in mlade organiziramo sobotne ustvarjalne delavnice, številne koncerte različnih glasbenih zvrsti in veliko otroško prireditev, Pisani balon. Poleg tega imajo osnovnošolci preko šolskega leta, ob prisotnosti odrasle osebe, možnost preživljati popoldneve, od 11. do 16. ure, v našem Otročjem centru, kjer so jim na voljo prostor za druženje, didaktične igre in številne računalniške igre, seveda pa tudi dostop do interneta, kjer lahko poiščejo informacije, ki jih zanimajo.

Kljub vsemu, kar smo že naredili, verjamemo, da je prav, da se sliši tudi glas tistih, ki jih preživljanje prostega časa v našem mestu najbolj zadeva – mladih. Prav zaradi tega smo v sodelovanju z debaterji iz OŠ Primoža Trubarja Laško pripravili okroglo mizo, poimenovano »Mladi in prosti čas v Laškem«.

Ta bo potekala v petek, 25. maja, ob 11. uri, v Otročjem centru kino Laško, nanjo pa vabimo vse, ki jim je mar za mlade v Laškem.

Vir in foto: Društvo študentski, mladinski in otroški center Laško

Dogodek

Dne: 25.05.2018 11.00 ob 11.00
Kraj: Laško

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji