Letni trening socialnih veščin Za mlade med 15. in 20. letom

29 Maj2018
394

LJUBLJANA – Poletne počitnice so enkratna priložnost za Trening socialnih veščin – TSV (a.k.a. »spet se nam je skupaj na bolš poslabšal«). Od torka, 10. julija 2018, do nedelje, 15. julija 2018, bomo prebivali v vasi Soča pri Bovcu, kjer nas bo dodobra grelo poletno sonce, če pa nam bo prevroče, se bomo lahko shladili v reki Soči. No, vsaj takšne izkušnje imamo do sedaj.

A se sprašuješ, če je to nekaj zate?

A si star/a med 15. in 20. letom? Si želiš spoznat nov, zabaven, zanimiv folk? Želiš preko delavnic bolje spoznat sebe in druge ljudi?
Ja potem je itak to to! Kaj še čakaš, izpolni prijavnico! 😉

Število mest za prijavo je omejeno, zato pohitite s prijavami.

KJE IN KDAJ?

Trening socialnih veščin (ali kako se nam lahko skupaj na boljše poslabša :)), se bo zgodil v mesecu juliju 2018 (med 10. in 15. 7. 2018). Za en teden se bomo preselili v vas Soča pri Bovcu.

KAKO SE PRIJAVIM?

Prijaviš se tako, da izpolniš prijavnico, ki se nahaja v datoteki spodaj in izpolnjeno pošlješ na:

Društvo CPM Kersnikova 4 1000 Ljubljana ali nam pošlješ sken podpisane prijavnice na lj-info@cpm-drustvo.si

S prijavami pohitite, saj je število mest za udeležbo omejeno. Prijave zbiramo do najkasneje 30. junija 2018 oz. do zapolnitve mest. Kdor prej pride, gre na Trening socialnih veščin! 😉

KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?

Vse o tem kaj potrebuješ s seboj, informacije glede prevoza in ostale podrobnosti dobiš približno 10 dni pred odhodom na TSV po pošti na naslov, ki ga navedeš v prijavnici.

DODATNE INFORMACIJE

Če imaš še kakšno vprašanje ali potrebuješ še kakšne informacije glede TSV, nas lahko pokličeš na 01/438 22 10 ali na mobitel: 031/323 573.

Še več o Treningu socialnih veščin – TSV pa si lahko prebereš TUKAJ

Vir in foto: Društvo Center za pomoč mladim

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji