Koncert za kon’c šole in 20ka MCja

22 Maj2018
449

ŠMARTNO OB PAKI – Vabljeni na Koncert za kon’c šole na katerem bo nastopal najpopularnejši slovenski raper Challe Salle ter veliki dogodek ob 20 letnici delovanja Mladinskega centra Šmartno ob Paki s koncertom MC-jevih bandov, to je glasbenih skupin, ki so v tem času nastopale in delovale v mladinskem centru.

KAJ: Koncert za kon’c šole – Challe Salle & 20-ka MC-ja – koncert MC-jevih bandov
KDAJ: Petek, 22. 6. 2018, od 18:00 naprej
KJE: Mladinski center Šmartno ob Paki – prireditveni prostor
Vstop prost!

Mladinski center Šmartno ob Paki ob koncu šole ponovno prireja veliki koncert. Letos bo na njem svoje rime med mlade delil trenutno najpopularnejši slovenski raper Challe Salle! Koncert za kon’c šole se bo pričel ob 18:00.

Sledil bo velik dogodek ob 20-letnici delovanja Mladinskega centra Šmartno ob Paki. Začeli ga bomo ob 20:00 s kratko slovesnostjo ob 20. obletnici delovanja.

Ob 20:30 bomo večer nadaljevali s koncertom MC-jevih bandov. Ker je Mladinski center Šmartno ob Paki v svojem 20-letnem delovanju podpiral in združeval različne glasbene žanre, bodo koncert otvorili Ansambel Greh in Ansambel Šepet. Po tem pa bodo na sceno prišli BO!Preprosto črni in INMATE.

Vstop na celoten dogodek je prost!

Challe Salle

Saša Petrović, bolj znan kot Challe Salle, ki velja tudi za najlepšega ter trenutno najbolj popularnega slovenskega raperja. Njegovi videi na Youtubu vsi skupaj štejejo že več kot 20 milijonov ogledov na, kar ga postavlja v sam vrh slovenskih glasbenikov z najbolj predvajanimi skladbami na Youtube.

► Lagano: https://youtu.be/JaPwLN5-21o

► Poln kufer: https://youtu.be/sPKj-K6dWmo

Ansambel Greh


Ansambel Greh sestavljajo fantje iz Šmartnega ob Paki, ki so se že dodobra uveljavili na odrih narodno zabavnih festivalov in veselic širom Slovenije. Prav tako pa so redni gostje odra Mladinskega centra Šmartno ob Paki v okviru »Mladinskih veselic« na Poznopoletnem festivalu.

► Pregrešno lepa: https://youtu.be/yk2Rwl3kf3w
► Srčni mir: https://youtu.be/kxm2yU49gJg

Ansambel ŠEPET


Ansambel Šepet deluje pod okriljem Zasebnega glasbenega centra Goličnik iz Šmartnega ob Paki. Za seboj imajo poleg številnih nastopov tudi več festivalskih nagrad. Najbolj so ponosni na SPV 2017, kjer so občinstvo očarali s skladbo SEDEM PETKOV in osvojili drugo mesto, ter naziv NAJLEPŠI NARODNOZABAVNI PAR 2017, katerega sta osvojila njihova Lara in Aljaž.

► Sedem petkov: https://youtu.be/RKIytBj1ujA
► Ti znaš: https://youtu.be/40odsv8M-WQ

BO!


Rockovsko zasedbo BO! je leta 2009 formiral njen frontman, spremljevalni kitarist in tekstopisec Boštjan Meh; pridružili so se mu še štirje glasbeni entuziasti, zasedba pa se je dobro ujela, saj so v letu in pol posneli in izdali svoj glasbeni prvenec. Skupina lokacijsko gravitira med Malim Vrhom, Šmartnim ob Paki, Celjem ter Ljubljano. Letos maja so izdali svoj tretji album z naslovom KINGKONG.

► Maska: https://youtu.be/2bmS67BeUhM
► Drugi krog: https://youtu.be/e1DV0nMg4OM

Preprosto črni


Preprosto črni so petčlanska zasedba iz Šmartnega ob Paki, ki uživa v preigravanju vsega, kar diši po dobrem popu, džezu in soulu. Ob tem pa pridno delajo tudi na svojih ritmih in melodijah. Prijateljstvo med člani banda in velika ljubezen do glasbe pa k temu le pripomoreta. Vadijo v Paški vasi v bivšem hlevu, ki ga je klaviaturist Pavle lepo prenovil v glasbeno sobo in ji tako pridal tisto nekaj, da lahko naše pesmi govorijo o življenju, ljubezni in lepoti sveta.

► Pravljica: https://youtu.be/K-02Ul62eIs
► Peljem: https://youtu.be/yXLORy48EV0

INMATE


INMATE so 5-članska kreativno močna mašina, ki jih ni strah premikati meje. Trdi kitarski »riff-i«, udarne ritem sekcije in močan vokal jih uvrščajo med moderne »new age« metal skipune. Kreativni in delavni člani banda so razvili svojo glasbeno identiteto ter stil z dodajanjem modernega pristopa do metalskega žanra. Skupina je poznana po njihovi trdi, glasni predstavitvi ter nepopustljivi vztrajnosti na odru in tudi drugje. Od trenutka, ko pridejo na oder, INMATE izžarevajo takšno karizmo in moč, ki pritegne pozornost vseh prisotnih.

► ANARTHAS: https://youtu.be/JfVu14iqeOE
► BREAKOUT SEASON: https://youtu.be/Owb_nLYGA1Y

 

Vir in foto: Mladinski center Šmartno ob Paki

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji