Koncert KOALA VOICE s predskupino BALU (Patriot)

07 Maj2018
339

Patriot Slovenske Konjice 19.05.2018 ob 22.00

SLOVENSKE KONJICE – V soboto, 19.5.2018 ste ob 22.00 uri vabljeni na koncert skupine KOALA VOICE s predskupino BALU.

Vstopnina: 3€

KOALA VOICE
Tri leta so minila od izida njihovega prvenca Kangaroo’s a Neighbor, ki jih je s singlom Go Disco Go predstavil širši javnosti. Potem ko so pozornost pritegnili na številnih natečajih, so z zasvajajočo mešanico rocka, popa, disca, punka ter neustavljivo odrsko prezenco pričeli pohod po odrih tako doma kot v tujini.
Konec leta 2017 je izšel njihov drugi studijski album Wolkenfabrik. Ta po mnenju Mance, Tilna, Domna in Mihe nastavlja ogledalo korakom. Vse od Kisovca, Ljubljane, Črnomlja, Moskve, Liverpoola, Talina, Varšave in Groningena, nastopili so pred Pixies v ljubljanskih Križankah in festivalih kot sta Pohoda in Exit. Skoraj več let v enem. Raziskovanje snovi, iz katere so narejeni oblaki, se nadaljuje.

Facebook
Insta
iTunes
Bandcamp

BALU

Zasedbo z imenom Balu sestavlja sedem gimnazijcev, ki svoj prosti čas najraje porabijo ob glasbilih. Njihov repertoar zajema pesmi iz mnogih zvrsti, od jazza do indie rocka. Z mladostno energijo in dobro glasbo v dvorani zagotovljajo entuziazem in pozitivno energijo.
Zasedba:
David Vidmar – lead kitara, back vocali, Jakob Kolar – bobni, Aja Cugmas – bas, Julija Hohler – vokal, back vokali, Maruša Stojnšek – klavir, Jaša Šonc – bobni, Jakob Mlakar – ritem kitara, vokal.

Vir in foto: uredništvo mlad.si

Dogodek

Dne: 19.05.2018 22.00 ob 22.00
Kraj: Patriot Slovenske Konjice
Povezava

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji