“Prostovoljsko mesto” Festival prostovoljstva v Mariboru 2018: Informativno družabni dogodek

14 Maj2018
174

Maribor 16.05.2018

MARIBOR – Osrednji dogodek “Festivala prostovoljstva v Mariboru 2018”, ki bo v sredo, 16. 5. 2018, med 10.00 in 15.00 na Glavnem trgu, bo temeljil na ideji “Prostovoljskega mesta”, v katerem bo letos v ospredju tema povezovanje v skupnosti.

Obiskovalkam_cem “Prostovoljskega mesta” bomo organizacije in naše_i prostovoljke_ci skozi osebne pogovore in s pomočjo informacijskega materiala predstavili prostovoljske programe in projekte, aktivnosti ter dosežke v naši lokalni skupnosti.
Vabimo vas, da se skupaj z nami podate tudi skozi interaktivne socialne igre in se preizkusite ali imate v sebi tiste kvalitete in značilnosti, ki odlikujejo prostovoljke_ce. Tokrat boste prostovoljsko mesto spoznavale_i na drugačen način. Z obiskom posameznih organizaciji, ki se bodo predstavljale na festivalu, boste prejele_i napotke, ki vam bodo v pomoč pri sestavljanju zgodbe. »Prostovoljsko mesto« ni navadno mesto. Je mesto tkanja različnih zgodb.

Vabljene_i k soustvarjanju letošnjega »Prostovoljskega mesta!«

*V primeru dežja se dogodek prestavi na petek, 18. 5. 2018, ob isti uri in na isti lokaciji.

Osrednji dogodek bo potekal v sodelovanju in z materialno podporo: Zveza prijateljev mladine Maribor, Salon uporabnih umetnosti, HIŠA! društvo za ljudi in prostore, Zavod za turizem Maribor, Vetrinjski dvor in Narodni dom Maribor.

Operacijo »Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju -1 » izvaja Pekarna Magdalenske mreže Maribor. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

ESS+MIZŠ2

Vir in foto: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA

Dogodek

Dne: 16.05.2018
Kraj: Maribor

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji