Dnevi mladih v Ljubljani Kolaž mladosti 2018

24 Maj2018
179

LJUBLJANA – Mreža mladinskih centrov Ljubljana in partnerske mladinske organizacije v Mestni občini Ljubljana, smo se tretje leto zapored povezale v skupnem projektu Kolaž mladosti – dnevi mladih v Ljubljani. Projekt bo v letošnjem letu povezal več kot 30 organizacij na 15 dogodkih  ki se bodo med 24. 5. in 1. 6. 2018 odvijali na različnih lokacijah v Ljubljani.

Osrednji namen tradicionalnega srečevanja mladih, organizacij in mrež aktivnih na področju dela z mladimi / za mlade v Mestni občini Ljubljana, je predstavitev aktivnosti mladinskega sektorja v Ljubljani ter aktivno vključevanje v družbeno dogajanje

Letošnje dneve mladih bodo zaznamovali Nextival na Livadi, medvrstniško predajanje znanja na področju hip hop kulture, nogometna turnirja s spremljevalnim dogajanjem v Zalogu in na Rakovniku, ulična intervenca gledališča zatiranih, Fuzballiga, otvoritev zelene dnevne sobe in preizkušanje mobilnih pohištvenih elementov študentov arhitekture, ulični mladinski in socialni cirkus, street fuzbal, obletnica mladinskega centra, predavanje o pravnih podlagah / omejitvah za izvajanje uličnega dela, številne delavnice in še kaj.

Seznam dogodkov

Vir in foto: uredništvo mlad.si (Vir: Kolaž mladosti)

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji