CPM-jevke in CPM-jevci soustvarjali Veseli dan prostovoljstva

22 Maj2018
159

LJUBLJANA – V četrtek, 17. maja smo zaposleni in prostovoljci Društva Center za pomoč mladim sodelovali na Veselem dnevu prostovoljstva, ki se je odvijal na Prešernovem trgu v Ljubljani. Preživeli smo energično, pisano in veselo popoldan.

Mimoidoči so se preizkusili v timski igri labirint, katero so sestavili prostovoljci sami. Delili smo si lepe misli in tako drug drugemu polepšali dan, poleg tega pa so mimoidoči podali svoje odgovore na vprašanja, s katerimi se soočajo mladi, ki se udeležujejo naših programov. Odgovori so bili zelo različni, igrivi in iskrivi. Na trditev z vprašanjem: »Slabo se počutim v svoji koži. Kaj mi predlagaš?«, so odgovorili: »Ta koža sploh nisi ti«! in »Najdi nekaj, kar ti je všeč in se osredotoči na to …« »Zavrti si glasbo in pleeeeši.« je bil eden izmed odgovorov na vprašanje: »Preveč razmišljam. Kako naj se sprostim?«

Najmlajši mimoidoči so se preizkusili v igri ristanc, katero smo na tla narisali s kredami. Največ pozornosti in sodelovanja pa je doseglo naše platno, na katero so mimoidoči narisali nekaj po trenutnem navdihu. Nastala je zelo pisana in zanimiva slika, ki sedaj krasi naše prostore.

Vir: Društvo CPM

 

 

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji