“Adprt” mladinski center Idrija

04 Maj2018
573

IDRIJAMladinski center Idrija je prostor, kjer se dogaja! Kjer se mladostniki zabavamo, spoznavamo sovrstnike, kujemo nove projekte in širimo pozitivno mladinsko energijo.

Z aprilom smo namreč začeli z novo akcijo. Ob ponedeljkih in četrtkih, med 13. in 18. uro, smo odprli vrata večnamenskega prostora v Mladinskem centru za različne aktivnosti izven šole. Namen tega je, da lahko mladi prostor uporabijo kot prostor za samostojno učenje oziroma delo v skupinah, samo za druženje, klepetanje, uporabijo lahko vedno akualni namizni nogomet in mizo za namizni tenis.

Mladim ponujamo možnost za aktivno druženje, ki si ga lahko organizirajo sami s pomočjo Mladinskega centra Idrija, naših zaposlenih ali prostovoljcev. Ponujamo vam tudi možnost za uresničitev idej mladih.

V aprilu je največ zanimanja požela cirkuška delavnica, ki deluje pod vodstvom prostovoljca Ronija iz Finske, pozornosti pa sta bile deležni tudi mizi za namizni nogomet in namizni tenis. Verjamemo, da bo čez čas prostor še bolje izkoriščen in služil svojemu namenu.

Vir: Mladinski center Idrija

Foto: uredništvo mlad.si

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji